رگبار و رعد وبرق در تهران؛ هشدار برای احتمال آبگرفتگی معابر
تهران (پانا) - بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی این استان قسمتی ابری همراه با وزش باد، رگبار و رعد وبرق و در ساعات بعد از ظهر و شب وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد پیشبینی میشود.
با بررسی نقشههای هواشناسی و خروجی الگوهای پیشیابی عددی وضعیت جوی استان تهران آسمان قسمتی ابری همراه با وزش باد و در ارتفاعات گاهی همراه با رگبار و احتمال رعدوبرق پیشبینی میشود.
از فردا (۲۱ خرداد) با ورود و فعالیت سامانه بارشی جدید، وقوع ناپایداریهای محلی تا روز سهشنبه (۲۳ خرداد) بهطور متناوب در بعضی ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رگبار باران رعدوبرق همراه با وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید خیزش موقت گردوخاک و در نقاط مستعد و ارتفاعات بارش تگرگ مورد انتظار است.
از روز دوشنبه (۲۲ خرداد) افزایش تدریجی دما در سطح استان پیشبینی میشود.
براساس این گزارش، آسمان تهران فردا (۲۱ خرداد) نیمهابری در بعد از ظهر افزایش ابر، در بعضی ساعتها رگبار و رعد و برق و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد و در روز دوشنبه (۲۲ خرداد) نیمهابری، در بعد از ظهر افزایش ابر، در بعضی ساعتها رگبار و رعد وبرق و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۳۲ درجه سانتیگراد، گرمترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
احتمال آبگرفتگی معابر تهران و سقوط سنگ از کوه
همچنین اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح نارنجی از ناپایداری محلی و رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید، گاهی خیلی شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک و تگرگ از یکشنبه تا دوشنبه ( ۲۱ تا ۲۲ خرداد) بهویژه در مناطق شمالی و ارتفاعات استان تهران خبر داد.
در اثر این مخاطره جوی وقوع رگبار و رعدوبرق، بارش تگرگ در ارتفاعات و نقاط مستعد، وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید و خیزش گردوخاک در نقاط مستعد در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، احتمال سقوط سنگ از کوه و آبگرفتگی معابر پیشبینی میشود.
سازمان هواشناسی برای کاهش آسیبها و مخاطرات ناشی از این شرایط جوی، اجتناب از هرگونه تردد و توقف در حاشیه و بستر رودخانهها، احتیاط در سفرهای درون و برونشهری، پرهیز از فعالیتهای کوهنوردی، خودداری از چرای دام در نواحی مرتفع به خاطر صاعقه، استحکام سازههای موقت، عدم استقرار در نواحی مرتفع نظیر داربستها و آمادگی دستگاههای امدادرسان را توصیه میکند.
در هشدار نارنجیرنگ سازمان هواشناسی پیشبینی میشود که پدیدهای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارتهای احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آمادهباش دستگاههای مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارتزا صادر میشود.
ارسال دیدگاه