رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد؛
گسترش روابط بانکی با پاکستان در قالب ظرفیتهای اتحادیه پایاپای آسیایی
تهران (پانا) - رئیس کل بانک مرکزی در دیدار با همتای پاکستانی خود در حاشیه اجلاس اتحادیه پایاپای آسیایی در بانک مرکزی خواستار تعامل بانکهای مرکزی طرفین در زمینههای پیامرسان مالی غیرسوئیفتی، اتصال کارتهای پرداخت بانکی دو کشور و تشکیل کمیته مشترک پیگیری توافقات بانکی طرفین شد.
به گزارش بانک مرکزی، محمدرضا فرزین صبح امروز در صبحانه کاری با «جمیل احمد» رئیس کل بانک مرکزی پاکستان با بیان اینکه در فرصت پیش آمده امیدواریم روابط بین بانکی را توسعه دهیم گفت: از زحمات شما در ریاست دوره ای اتحادیه پایاپای آسیایی (ACU) کمال تشکر و قدردانی را داریم، ضمن آنکه در حال حاضر طرح ها و پروژه هایی وجود دارد که لازم است در دوره اخیر اجلاس پیگیری و عملیاتی شود.
رئیس دوره ای جدید پنجاه و یکمین اتحادیه اجلاس پایاپایی آسیایی با تاکید بر پایاپای سازی با استفاده از ظرفیت ACU خواستار ایجاد یک کانال بانکی با پاکستان در این زمینه شد و گفت: در این خصوص قبلاً با بانکهای پاکستانی مذاکراتی انجام شده و این بانکها از موضوع ایجاد کانال بانکی طرفین استقبال کردهاند البته نقش بانک مرکزی پاکستان در عملیاتی سازی این امر بسیار ضروری و لازم است.
فرزین با تاکید بر اهمیت بسزای ایجاد و به کارگیری پیامرسان مالی غیرسوئیفتی در روابط بین بانکی افزود: پیامرسانهای مالی ایجاد شده توسط ایران میتواند جایگزین سوئیفت شود و کمک شایانی به تبادلات پیامهای مالی و بانکی دو کشور کند.
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه موضوع پرداختهای کارتی بانکی نیز برای طرفین حائز اهمیت است گفت: پرداختهای کارتی برای تجار ایرانی در پاکستان و زوار پاکستانی در ایران بسیار کاربردی و مورد نیاز است بر این اساس ایران آمادگی دارد در یک برنامه مدون زیرساختهای اتصال کارتهای بانکی طرفین را بهم متصل کند.
فرزین با اشاره عضویت ایران و پاکستان در نهادهای بانکی بین المللی مشترک از جمله اتحادیه پایاپای آسیایی، اکو، گروه مشترک بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول خواستار توسعه روابط بیشتر بانکهای طرفین و تشکیل کارگروهی به ریاست معاونین بانکهای مرکزی دو کشور شد و گفت: کمیته مشترک بانکی با توجه به همسایگی ایران و پاکستان و مشابهات فرهنگی و دینی یک امر لازم و مورد توجه است.
در این دیدار نیز دکتر احمد رئیس کل بانک مرکزی پاکستان نیز با استقبال از توسعه روابط بانکی طرفین از ایجاد پیام رسان غیرسوئیفتی، اتصال کارت های بانکی دو کشور و تجارت تهاتری در قالب ظرفیتهای اتحادیه پایاپای آسیایی گفت: برای پیشرفت توسعه روابط بانکی آمادگی داریم با معرفی نماینده و ایجاد کارگروه مشترک زمینههای تعمیق روابط بانکی را فراهم آوریم.
ارسال دیدگاه