رئیس اتاق بازرگانی ایران خبر داد:
هدف گذاری مبادلات تجاری ۳ میلیارد دلاری ایران و عمان در آینده نزدیک
تهران (پانا) - رئیس اتاق بازرگانی ایران از هدفگذاری مبادلات تجاری ۳ میلیارد دلاری ایران و عمان در آینده نزدیک خبر داد و افزود شناخت خوبی از ظرفیتهای اقتصادی و تولیدی میان دو کشور ایجاد شده اما پیشبرد هر چه بیشتر روابط با تکیه بر برخی از ظرفیتهای استفاده نشده نیازمند توجه به نکاتی است.
غلامحسین شافعی، رییس اتاق بازرگانی ایران در همایش تجاری ایران و عمان اظهار کرد: فرصت را مغتنم شمرده و حضور فیصل عبدالله وزیر صنعت کشور عمان را در اتاق بازرگانی ایران مغتنم شمرده و این امیدواری وجود دارد که همکاری سازنده میان اتاقهای بازرگانی دو کشور آغاز و فصل جدیدی از همکاری میان اتاقهای دو کشور گشوده شود.
وی افزود: روند رو به رشد مبادلات تجاری میان ایران و سلطنت عمان نشانگر چشمانداز مثبت در توسعه روابط است.
شافعی عنوان کرد: حجم مبادلات تجاری ایران و عمان در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل با ۴۱ درصد رشد مواجه شده است.میزان صادرات ایران به سلطنت عمان ۵۹ درصد و واردات کالا به ایران ۲۱ درصد رشد داشته است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران از هدفگذاری مبادلات تجاری ۳ میلیاردی ایران و عمان در آینده نزدیک خبر داد و افزود: شناخت خوبی از ظرفیتهای اقتصادی و تولیدی میان دو کشور ایجاد شده اما پیشبرد هر چه بیشتر روابط با تکیه بر برخی از ظرفیتهای استفاده نشده نیازمند توجه به نکاتی است.
وی ادامه داد:هر چند زمینههای متعدد برای صادرات کالا به عمان و تامین برخی از اقلام مورد نیاز در بازار ایران از طریق عمان قابل ذکر است برای توسعه روابط پایدار باید به سمت سرمایهگذاریهای مشترک حرکت کنیم و در این راستا باید پیگیر فراهم نمودن تسهیلات برای این امر از سوی دو دولت باشیم.
شافعی خاطرنشان کرد: همچنین شناسایی پروژههای سرمایهگذاری دو طرف در زمینه صادرات مجدد کالاهای ایرانی از طریق عمان و واردات کالا از این کشور رشد نشان میدهد و استفاده از ظرفیتهای بیشتر نیازمند بهرهگیری بنادر و مناطق آزاد دو کشور از جمله چابهار است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان کرد: در زمینه آی تی، آی سی تی فناوریهای نوین دستاوردهای مناسبی توسط شرکتهای ایرانی به دست آمده کا میتواند توسط شرکتهای عمان مورد توجه قرار گیرد.
شافعی تاکید کرد: حمایت و پشتیبانی مسئولان دو کشور و همکاری و مساعدت در جهت رفع موانع احتمالی ضروری است.
وی از بخش گردشگری سلامت به عنوان یکی از زمینههای مشترک همکاری نام برد و افزود: بخش خصوصی ایران آماده ارائه خدمات در این حوزه است.
شافعی گفت: در حوزه انرژی، ساخت نیروگاه، آبرسانی و ساخت تاسیسات آب و فاضلاب امکان همکاری و استفاده از ظرفیت شرکتهای ایرانی وجود دارد.
ارسال دیدگاه