رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور:
بهره برداری از ۲۰۰۰پروژه فضای آموزشی در سراسر کشور تا مهرماه سال جاری
اهواز (پانا) - معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در بازدید از منطقه محروم شهرستان دزپارت استان خوزستان از بهرهبرداری و افتتاح ۲ هزار پروژه فضای آموزشی در سراسر کشور تا مهرماه سال جاری خبر داد.
حمید رضا خان محمدی در حاشیه بازدید از فضاهای آموزشی منطقه محروم شهرستان دزپارت بیان کرد: شهرستان دزپارت با چالش های مختلفی مواجه است و مسیرهای روستاهای این شهرستان به دلیل آبگیری سد کارون دچار مشکل شده اند به همین دلیل ساخت و ساز مدرسه در روستاهای این شهرستان بسیار سخت است.
وی گفت: با توجه به برنامه ریزی هایی که در حال انجام است مدارس سنگی این شهرستان تا پایان سال مالی ۱۴۰۳ انجام می شود و پروژه های نیمه تمام این منطقه با کمک خیرین انجام می شود.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: راه اندازی هنرستان های فنی و حرفه ای و آموزش صنعت گردشگری به جوانان می تواند در ایجاد اشتغال اهالی این منطقه اثر گذار باشد.
خان محمدی ادامه داد: یکی از محورهای برنامه وزارت آموزش و پروش بحث توجه به عدالت است که برای به هدف رسیدن این موضوع قرارگاهی در وزارت آموزش و پرورش به عنوان قرارگاه عدالت تربیتی تشکیل شد که نقش این قرارگاه به عنوان یک تسهیل گر در ارکان وزاتخانه در نقاط کم برخوردار و محروم استفاده می شود.
وی با اشاره به اینکه ۶۴۰ گروه جهادی فعال در سامانه این قرارگاه ثبت اطلاعات کرده اند اظهار کرد: این قرارگاه طرح شهید عجمیان را در تابستان با محوریت بهسازی و شاداب سازی مدارس انجام می شود.
خان محمدی اظهار کرد: طرح شهید محمودوند نیز برای جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل از سوی این وزارتخانه در حال انجام است در قالب این طرح تا کنون ۱۷۶ هزار نفر به تحصیل برگشتند.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به سرانه آموزشی بیان کرد: سرانه آموزشی کشور ۵.۲۲ مترمربع است که این رقم در آبان ماه امسال به روز رسانی می شود ، این رقم در خوزستان ۵.۰۳ مترمربع است.
وی گفت: در شهرستان های اهواز و کارون کمبود فضای آموزشی وجود دارد که تا مهر ماه امسال شاهد تحولات خوبی فضای آموزشی استان خواهیم بود.
خان محمدی اظهار کرد: تا پایان سال مالی ۱۴۰۳ در قالب طرح شهید آرشام، مدارس سنگی در استان های خوزستان ، چهار محال بختیاری و فارس که بیشترین میزان این مدارس را دارند برچیده می شود.
وی گفت: دستاورد سفر رئیس جمهور به خوزستان در حوزه نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، فضای آموزشی و اردوگاه و دانشگاه فرهنگیان حدود ۳ هزار میلیارد تومان است که تامین اعتبار آن تا سال ۱۴۰۳ محقق خواهد شد.
به گفته خان محمدی؛ از این میزان اعتبار، حدود ۹۰۰ میلیارد تومان آن از محل اعتبارهای سازمان نوسازی، ۵۵۰ میلیارد تومان از محل مسئولیتهای اجتماعی نفت، یکهزار میلیارد تومان از محل مولدسازی املاک مازاد و بدون استفاده، ۱۰۰ میلیارد تومان از بنیاد برکت، ۱۰۰ میلیارد تومان از بنیاد مستضعفان تامین خواهد شد.
وی با بیان اینکه مقرر است ۴۵۰ میلیارد تومان برای دانشگاه فرهنگیان اختصاص یابد، افزود: باتوجه به مشکلات و چالشهای زیادی که در دانشگاه فرهنگیان وجود دارد، توافقی میان وزارت آموزش و پرورش، استانداری خوزستان و سازمان برنامه و بودجه انجام خواهد شد.
خان محمدی عزم جدی خیران و نیکوکاران را مهمترین عامل در کنار اعتبارها دانست و ادامه داد: اهواز و کارون جزو شهرستانهای پرتراکم هستند و براساس برنامه ریزیهای انجام شده، طرحهایی از ردیفهای استانی و خیران اجرایی میشوند.
وی اضافه کرد: برای تامین وسایل سرمایشی به زودی اعتبارهایی از سازمان برنامه و بودجه اختصاص خواهد یافت و زمینه تحصیل دانش آموزان و رفاه حال آنها فراهم خواهد شد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور میگوید: هوشمندسازی مدارس جزو اعتبارهای سنواتی بوده است و همزمان با تجهیز مدارس، تعدادی از کلاسهای درس به منظور بهره مندی از دانش آموزان و معلمها از فناوریهای نوین، هوشمندسازی خواهند شد.
وی رویکرد سفر رئیس جمهور به خوزستان را توجه به طرحهای نیمه تمام عنوان کرد و گفت: اولویت با تکمیل و بهره برداری از طرحها و قرار گرفتن آنها در اختیار دانش آموزان است، ضمن اینکه تعمیر میز و صندلیها و وسایل سرمایشی نیز مورد تاکید قرار گرفت و مقرر شد در توافق با آموزش و پرورش و در قالب قرارگاه عدالت تربیتی، تعمیر وسایل یاد شده به هنرستانها واگذار شود تا علاوه بر تقویت کارهای جهادی، شاهد صرفه جویی در منابع مالی باشیم و مهارت آموزی دانش آموزان نیز بهبود یابد.
ارسال دیدگاه