۱۲۹ ساختمان ناایمن تا پایان سال آینده تعیین تکلیف میشوند
تهران (پانا) - رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تعیین مهلت قانونی برای ایمن سازی ساختمان های ناایمن تا پایان سال جاری، گفت ۱۲۹ ساختمان بحرانی پایتخت تا پایان سال آینده تعیین تکلیف می شوند.
مهدی بابایی در چهل و چهارمین جلسه کمیته ایمنی و مدیریت بحران که در راستای تحقق شهر ایمن، در منطقه ۴ شهرداری تهران برگزار شد؛ اظهار داشت:
گزارشات جلسه نشان دهنده اهمیت رفع خطر و ایمن ساز در منطقه است و پیشرفت خوبی در تعیین تکلیف ساختمان های بحرانی منطقه ایجاد شده است.
وی با اشاره به وظیفه نظارتی شورای شهر گفت: تا کنون نظارت ستادی به این گونه انجام نشده و تلاش داریم نتیجه این جلسات افزایش ایمنی در شهر و رسیدن به شهرِ ایمن باشد.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ۶۳۵ ساختمان پر خطر و ۲ ساختمان بحرانی در این منطقه باقی مانده است، افزود: شهرداران نواحی به طور ویژه برای ایمن سازی این ساختمان ها اقدام کنند.
وی با بیان اینکه تا پایان سال آینده تمام ۱۲۹ ساختمان بحرانی شهر تهران را تعیین تکلیف می کنیم، اظهار داشت: فشار رسانه ها این است که اسامی ساختمان های ناایمن را اعلام کنیم اما شهرداری اولویت را بر ایمن سازی گذاشته است تا اعلام و با اتمام حجت به مالکان تا پایان ۱۴۰۱ به آنان مهلت داده ایم که نسبت به عقد قرار داد ایمن سازی اقدام کنند.
بابایی تاکید کرد: انتظار این است که مدیریت شهری در سال آینده لیست ساختمان هایی که هیچ اقدامی برای ایمن سازی انجام نداده اند را در اختیار عموم شهروندان قرار دهد و مردم هم باید از این ساختمان ها مطلع شوند.
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی ساختمان های ناایمن به صورت نصب از سوی شهرداری رخ داده، ادامه داد: به نظر میرسد در صورت عدم ایمن سازی باید لیست این ساختمان ها در رسانه ها منتشر شود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ساختمان های اسکان کارگری و ناایمن بودن برخی از آنها، افزود: این ساختمان ها باید مورد توجه قرار گیرند و نظارت مستمر بر روی ایمن سازی این ساختمان ها انجام شود تا از شرایط بحرانی خارج شوند.
بابایی با اشاره به لزوم ارایه آموزش در ساختمان های ناایمن از جمله ساختمان های اسکان کارگری خاطرنشان کرد: همچنین باید در ارایه مجوزهای ساخت و ساز بر روی گسل توجه بیشتری انجام شود و ضوابط سختگیرانه پهنه های گسلی رعایت شود.
وی با اشاره به وجود ۱۱ گود ناایمن در سطح منطقه ۴ تهران، بر ضرورت تعیین تکلیف گودهای پر خطر تاکید کرد و گفت: رسیدگی به وضعیت این گود ها، از وظایف مدیریت بحران وایمنی مناطق است.
وی با بیان اینکه انتظار این است که با اقدامات فرهنگی، پیشگیرانه و آموزشی نرخ رشد حریق نیز کاهش یابد، اظهار داشت: اجرای طرح پلاک ایمن با همکاری مردم میتواند برخی خسارت ها به شهر را کاهش دهد.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران همچنین بر ضرورت احیای مانورهای آمادگی و عملیاتی در سطح محلات که به دلیل بروز کرونا کمرنگ شده، تاکید کرد.
بابایی همچنین در این جلسه از خانواده های شهدای آتش نشان این منطقه، شهید حسن داداشی، شهید علی اصغر مولایی و شهید بیژن نظری، تجلیل کرد و افزود: بهترین نیروها در سازمان آتش نشانی فعالیت دارند و ایثارگرانه در حفظ اموال و جان شهروندان ورود می کنند که جای تشکر دارد.
ارسال دیدگاه