معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش البرز:
حمایت قرارگاه جهادی ازکودکان بازمانده از تحصیل در البرز ضروری است
کرج (پانا) - معاون آموزش ابتدایی و دبیرقرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت حمایت قرارگاه جهادی از کودکان بازمانده از تحصیل در مدارس این استان ضروری است.
سید محمود حسینی در نهمین جلسه کارگروه قرارگاه جهادی عدالت تربیتی بیان کرد: آموزش و پرورش استان در راستای اجرای خدمات آموزشی به کودکان در مناطق کم برخوردار در قالب قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر نیاز به حضور فعال نیروهای جهادی در قالب کارگروه های هشتگانه دارد.
وی بیان کرد: بانک اطلاعات دانش آموزان بازمانده از تحصیل با همکاری مدیران و معلمان جهادی در قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر آموزش و پرورش استان البرز تشکیل شده است که تاکنون تعداد زیادی از کودکان بازمانده از تحصیل در نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش البرز شناسایی شده است.
وی اشتغال به کار، دوری از مدرسه، فقر مالی، کودکان بدسرپرست و بی سرپرست، بیماری کرونا، عدم اجازه والدین به تحصیل دختران، داشتن بیماری های سخت، مشکلات اقتصادی خانواده و عدم اجازه والدین به علت دوری مدرسه را از جمله دلایل مهم کودکان بازمانده از تحصیل در البرز ذکر کرد.
حسینی خاطرنشان کرد: دراین قرارگاه تلاش می شود از این طریق دسترسی افراد جامعه به خدمات آموزش و پرورش رایگان و با کیفیت تحقق یابد و همگان از نصیب آموزشی برابر برخوردار شوند.
وی ادامه داد: ارتقای عدالت تربیتی و افزایش دسترسی افراد به خدمات آموزشی و پرورشی رایگان و با کیفیت و افزایش مشارکت اجتماعی تربیتی اولیا، معلمان، نهادهای دولتی و عمومی مردمی، خیریه ها و غیر دولتی برای بهسازی آموزشی و پرورشی از اهداف تشکیل این قرارگاه است که نیاز به حضور فعال کارگروه ها دارد.
معاون آموزش ابتدایی و دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر آموزش و پرورش استان البرز یادآوری کرد: در هفته گذشته شاهد حضور مراقبان جهادی حوزه سلامت در مدارس کم برخوردار استان البرز نیز بودیم.
حسینی اظهار کرد: دسترسی افراد جامعه به خدمات آموزش و پرورش رایگان و با کیفیت و برخورداری همگان از نصیب آموزش برابر و اجرای عدالت تربیتی از جلوههای عدالت اجتماعی مدنظر نظام جمهوری اسلامی ایران و از تاکیدات مقام معظم رهبری است که باید با جدیت در البرز که با مشکل کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی است دنبال شود.
وی در پایان تاکید کرد: در این قرارگاه کارگروه های توانمندسازی و کیفیت بخشی آموزش و پرورش، عمران و آبادانی، ظرفیت شناسی و مردمی سازی، بازماندگان از تحصیل، منزلت و حمایت، توسعه و تحول اجتماع محور، تولید و توسعه مهارت و رصد و برنامه ریزی منابع انسانی، فعال شده است.
ارسال دیدگاه