زارع تشریح کرد؛
مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه درباره نفت و میعانات گازی
جدول منابع و مصارف کل محصولات زنجیره تولید نفت و گاز برای شفافسازی در بودجه ایجاد شد
تهران (پانا) - سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ در تشریح جلسه امروز این کمیسیون گفت در این جلسه و بر اساس پیشنهاد کمیسیون انرژی جهت شفافسازی منابع بودجه، جدولی با عنوان «منابع و مصارف کل محصولات زنجیره تولید نفت و گاز با ملاحظه یارانه پنهان مبتنی بر احکام بودجه سال ۱۴۰۲ » به بند (الف) این لایحه الحاق شد.
رحیم زارع در تشریح جلسه صبح امروز کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۲ گفت: جلسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال آتی امروز (یکشنبه ۱۶ بهمن ماه) به منظور بررسی پیشنهادات الحاقی کمیسیونها به این لایحه برگزار شد.
وی افزود: در جریان این جلسه پیشنهادات کمیسیونها به بخش درآمدی لایحه بودجه مورد بررسی قرار گرفت؛ از این رو کمیسیون انرژی پیشنهاداتی را جهت شفاف سازی، بخش درآمدی بند (الف) لایحه بودجه مطرح کرد که به واسطه آن مصوب شد تا جدولی با عنوان «منابع و مصارف کل زنجیره تولید و احکام با ملاحظه یارانه پنهان بر احکام بودجه سال ۱۴۰۲» به این بند الحاق شود.
زارع با بیان اینکه بند (الف) لایحه بودجه به موضوع درآمد صندوق توسعه ملی، وزارت نفت؛ مناطق محروم و بودجه عمومی از محل فروش نفت اشاره دارد، گفت: در این جدول، منابع و مصارف «نفت خام و میعانات گازی و صادرات»، «میعانات گازی فروش داخلی پتروشیمیها: بورس و سایر شرکت ها» ، «نفت خام و میعانات تهاتری» و غیره ... مشخص شده است.
زارع تاکید کرد: همچنین در جریان این جلسه، پیشنهاد کمیسیون انرژی به کل تبصره یک لایحه بودجه تصویب شد که بر این اساس به ازای هدر رفت هر متر مکعب گاز مشعل (فلر) ناشی از فعالیت کلیه واحدهای عملیاتی شرکتهای تابعه از جمله گازهای همراه نفت و گاز، مشعل واحدهای پالایش و فرآوری گاز، معادله ۵۰۰۰ ریال عوارض آلایندگی را از محل منابع داخلی خود به حساب خزانهداری کل کشور واریز کند.
وی افزود: همچنین این پیشنهاد الحاقی آمده است؛ نسبت به کاهش تلفات شبکه و گازهای محاسبه نشده در زنجیره انتقال و توزیع گاز طبیعی به زیر ۴ درصد از گاز تزریقی به خطوط انتقال اقدام کند و به ازای هر متر مکعب هدر رفت گاز طبیعی در شبکه سراسری بیش از حد مجاز فوق الذکر، مکلف به پرداخت عوارضی به میزان ۵۰۰ ریال از منابع داخلی خود به حساب خزانهداری کل کشور است.
ارسال دیدگاه