اختتامیه جشنواره ابوذر و درخشش دانشآموز خبرنگاران پانا فارس در این جشنواره
شیراز (پانا) – پنجمین دوره جشنواره رسانهای ابوذر در فارس، امروز در حالی به کار خود پایان داد، که دانشآموز خبرنگاران خبرگزاری پانا فارس در اولین حضور جشنوارهای خود، موفق به کسب مقام و موفقیت شدند.

در این مراسم که با حضور مدیرکل صدا و سیمای فارس و فرمانده سپاه فجر استان، برگزار شد، برگزیدگان بخش خبر، گزارش مکتوب، تیتر، مصاحبه، یادداشت، عکس، فیلم خبری و موشن گرافی از نگاه داوران معرفی شدند.
در بخش خبر؛ مریم مرادی از روزنامه افسانه، سیداحمد نجفی از خبرگزاری ایرنا و رضا کوهی از خبرگزاری فارس به ترتیب مقام اول تا سوم این جشنواره را به خود اختصاص دادند.
همچنین مریم زمانیان از خبرگزاری علم و فناوری، علی روستا از خبرگزاری فارس و کوروش خضری مطلق از خبرگزاری پانا شایسته تقدیر در بخش خبر شدند.
در بخش گزارش مکتوب نیز محمدامین افشارپور از خبرگزاری ایرنا و سعیدرضا امیرآبادی از روزنامه شیرازنوین رتبه اول و دوم را به خود اختصاص دادند و خانمها سمیه رعیتی از پایگاه خبری تحلیلی شیرازه و زهرا علی اکبری از خبرگزاری فارس شایسته تقدیر در این بخش شدند.
در بخش تیتر، سیده فاطمه حبیبی از خبرگزاری فارس، لیلا غضنفری از روزنامه سبحان و راضیه نجار از خبرگزاری فارس حائز مقام اول تا سوم این بخش و آقایان سعیدرضا امیرآبادی از روزنامه شیرازنوین و مهدی رحمانیان از خبرگزاری شبستان هم شایسته تقدیر شدند.
در بخش مصاحبه هم خانمها فاطمه دیباور از خبرگزاری فارس، زهرا عسکری از خبرگزاری ایکنا و سیده مریم ترابی از خبرگزاری پانا، و سمیه انصاریفر از خبرگزاری فارس مقام اول تا سوم را کسب کردند و محمد صادقی و فاطمه شعبانی از خبرگزاری علم و فناوری و مریم توانا از باشگاه خبرنگاران جوان شایسته تقدیر شناخته شدند.
همچنین در بخش یادداشت هم مریم رضایی از خبرگزاری تسنیم، حاجیه جعفرزاده از روزنامه نیمنگاه و فرزاد وثوقی از روزنامه شیرازنوین مقام اول تا سوم این بخش را به خود اختصاص دادند و سیدعلی اصغر موسوی از خبرگزاری علم و فناوری، ابوالفتح رضایی از خبرگزاری فارس وآوا صبوری از خبرگزاری پانا شایسته تقدیر شدند.
در بخش عکس نیز شیوا عطاران از خبرگزاری ایرنا مقام نخست، امیر صادقیان از خبرگزاری تسنیم و محمدامین برنجکار از خبرگزاری مهر مقام دوم و رضا قادری از خبرگزاری ایرنا و ساسان یگانه از پایگاه خبری سحاب پرس مقام سوم را به خود اختصاص دادند و جواد پوروهاب، فریماه فرهمند از پیام خبر،سهیلا ستایش از ایمنا و مریم صبایان از خبرگزاری پانا شایسته تقدیر شدند.
همچنین در بخش فیلم خبری سعید پرویزی و راضیه پارسایی از صدا و سیما مقام نخست مشترک، علی فتحیفر از صدا و سیما مقام دوم و آروین خادمالحسینی از خبرگزاری پانا مقام سوم را کسب کردند و مهدی ثابت از صدا و سیما، فاطمه نیکوکار از شیرازه و نرجس گلکار از صدا و سیما هم شایسته تقدیر شدند.
در این دوره جشنواره در بخش موشنگرافی هم سعید باقریه از میلاد لارستان مقام نخست را به خود اختصاص داد.
ارسال دیدگاه