در نشست استاندار و جمعی از مدیران استان گیلان‌ مطرح شد؛

پیشنهاد اجرایی قالیباف برای حل معضل پسماند استان‌های شمالی

تهران (پانا) - رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امکان حل معضل پسماند استان‌های شمالی از طریق پیمانکاران حرفه‌ای و بخش خصوصی وجود دارد، گفت بدون هزینه اعتبارات دولتی می‌نوان دفع زباله را از طریق به‌کارگیری ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برطرف کرد.

کد مطلب: ۱۳۴۰۱۸۱
لینک کوتاه کپی شد
پیشنهاد اجرایی قالیباف برای حل معضل پسماند استان‌های شمالی

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که عصر امروز (پنجشنبه، ۲۹ دی) در جریان سفر یک روزه به استان گیلان جهت حضور در یادواره شهدای شهرستان بندر انزلی وارد شهر رشت شده بود، در بدو ورود به استان در نشست استاندار، جمعی از مدیران و مجمع نمایندگان استان گیلان با اشاره به موضوع زباله و پسماند در استان‌های شمالی گفت: بحث زباله علیرغم جلسات زیادی که گذاشته شد به درستی پیگیری نشد، من به مسئولان این موضوع نیز گفته بودم که حدود ۱۳ سال وقت گذاشتیم تا دانشگاه تهران موضوع شیرآبه منطقه کهریزک را حل و فصل کند لذا در گیلان نیز باید معضل زباله را به صورت فنی و تخصصی حل کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حوزه محیط زیست همه قوانین موجود و بدون درگیر شدن در فرآیندهای پیچیده اداری می‌توان این معضل را حل کرد، با ارائه پیشنهادی اجرایی و فنی در این حوزه که نیازمند بودجه دولتی نیز نخواهد بود، گفت: می توان در این حوزه بخش خصوصی را وارد کرد و هر جا مطمئن شدیم ۵۰۰ تن زباله در روز جمع می شود بخش خصوصی را وارد مزایده کنیم و با تسهیل حضور سرمایه گذار زمینه مساعدی برای فعالیت بخش خصوصی در این عرصه ایجاد کرد.

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر پیمانکاران حرفه ای در حوزه دفع زباله داریم که هم اکنون در کشورهای منطقه فعالیت می کنند، عنوان کرد: آن ها دفع و تبدیل زباله را به بهترین شکل اجرا می کنند و نمونه های خوبی برای آن در تهران، مشهد و کرمانشاه وجود دارد که می توان از تجربه و توان آن‌ها استفاده کرد‌.

قالیباف خطاب به مقامات استان گیلان افزود: با تمهید روش های مناسب برای جذب سرمایه گذار برای حل موضوع دفع زباله نه تنها پول خرج نمی کنید بلکه بعد از ۲۰ سال این موضوع تبدیل به سرمایه ای برای استان می شود.

وی در همین زمینه ادامه داد: اگر برای حل موضوع دفع زباله صرفا پیمانکار متخصص و توانمند برای آن را پیدا کنیم، آن ها روش کار را می دانند و می توانند مردم را قانع کنند، آن‌ها زباله را از مردم می خرند و ایجاد اشتغال نیز خواهند داشت.

وی تاکید کرد: البته باید منطقه دفع زباله جایی باشد که نه مردم آن را ببینند و نه بوی آن آزاردهنده باشد و از پسماند آن نیز به عنوان کود استفاده شود و به دنبال آن اشتغالزایی نیز ایجاد شود.‌

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار