سرپرست معاونت آبوخاک وزارت جهاد کشاورزی خبر داد:
اجرای طرح آبخیز تا جالیز برای افزایش میزان آبدهی قنوات و جلوگیری از سیلاب
تهران (پانا) - سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ضمن اشاره به خسارات ناشی از سیل اخیر به طرحهای معاونت آب و خاک بخصوص طرح بازسازی قنوات اشاره و عنوان کرد که با اجرای طرح آبخیز تا جالیز افزایش میزان آبدهی قنوات و جلوگیری از سیلاب انجام میشود.
به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، فریبرز عباسی در نشست هماندیشی و ارائه گزارش عملکرد طرحهای آب و خاک که با حضور مدیران کل دفاتر تخصصی، مجریان و مشاوران معاونت و کارشناسان دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات در کرج برگزار شد، گفت: در بحث تحویل حجمی آب و موضوعات مشترک وزارتین جهادکشاورزی و نیرو در دولت سیزدهم تعامل خوبی بوجود آمده است.
وی افزود: با پیگیریهای صورت گرفته در حوزه خاک، قانون حفاظت خاک در سال ۹۸ تصویب و ابلاغ شد ولی در حال حاضر تشکیلات دفتر امور خاک در معاونت مصوب نشده و ساختار و نیروی انسانی متخصص و اعتبار لازم دراین بخش وجود ندارد.
عباسی ادامه داد: با تشکیل شورای راهبردی خاک کشور مباحث تخصصی خاک در این شورا طرح و مصوب شده است.
سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در خصوص تکمیل طرح جامع شبکههای فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمالغرب کشور گفت: براساس تفاهمنامه وزارت جهاد کشاورزی با قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص) و با توجه به برگزاری جلسات هماهنگی وزارت جهادکشاورزی و نیرو در حوزه خدمات فنی و مهندسی، در صورت تخصیص اعتبارات عملیات اجرایی طرح آغاز خواهد شد.
به گفته وی، از نظر راندمان آبیاری از کشورهای در حال توسعه عقب نیستیم و درصد بهرهوری بخش کشاورزی ۱/۵ درصد میباشد که میزان قابل قبول در مقایسه با کشورهای در حال توسعه است.
عباسی ضمن اشاره به خسارات ناشی از سیل اخیر به طرحهای معاونت آب و خاک بخصوص طرح بازسازی قنوات، به اجرای طرح آبخیز تا جالیز برای افزایش میزان آبدهی قنوات و جلوگیری از سیلاب اشاره کرد.
ظرفیتهای دفتر بازرسی و ارزیابی در راستای پیشبرد طرحهای آب و خاک و رفع موانع موجود
مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت جهاد کشاورزی نیز در این نشست گفت: مدیریت عملکرد اساسیترین موضوع بخش بازرسی است که در حال حاضر دفتر بازرسی و ارزیابی در حال اجرای آن است.
محسن ترلانی افزود: تعیین شاخصهای عملکرد برای مدیران ارشد سازمانها انجام شده و ارزیابی دقیق مدیران در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: مدیران آب و خاک و همکاران استانی فعال در این حوزه در زمینه اجرای قراردادها مشکلاتی دارند که آسیبشناسی شده و اصلاح آن ضروری است.
ترلانی بر تشکیل کارگروههای مربوطه و لازم به منظور انطباق وظایف وزارت نیرو و جهادکشاورزی برای جلوگیری از هرگونه غفلت تاکید کرد.
وی ضمن استقبال از برگزاری جلسات مستمر با معاونت آب و خاک گفت: کلیه ظرفیتهای دفتر بازرسی و ارزیابی در راستای پیشبرد طرحهای آب و خاک و رفع موانع موجود،آماده همکاری با معاونت آب و خاک است.
ارسال دیدگاه