مدیر جهاد کشاورزی جلفا:
صادرات هرگونه محصول در سال زراعی جدید مستلزم کد شناسه است
تبریز (پانا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جلفا صادرات هرگونه محصول را در سال زراعی جدید مستلزم کد شناسه دانست.
![صادرات هرگونه محصول در سال زراعی جدید مستلزم کد شناسه است](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTQzYjJl20aF/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHKLjYF8BKs-UsAIKXaKdntA,,/MTQzYjJl20aF.jpg)
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، رضا عباسی در گفتگو با خبرنگاران، با اشاره به اهمیت اخذ کد شناسه در تسریع روند صادرات محصولات کشاورزی اظهار کرد: در راستای تقویت امنیت غذایی، ضرورت ارتقای کمی و کیفی محصولات گلخانهای، پایش زنجیره سلامت محصولات غذایی از بستر تولید تا سفره مصرف کنندگان و نظارت بر فرآیند تولید محصولات سبزی صیفی گلخانه ای از بستر تا مقصد (صادراتی یا بازار داخلی)، ثبت کلیه مراحل تولید و عرضه محصولات سالم، اخذ کد شناسائی ضروری است.
وی افزود: ثبت اطلاعات واحدهای تولید محصولات گلخانهای در سامانه سانکا و دریافت کد QR تولیدی در این سامانه به منظور ردیابی مبدا و آگاهی از نحوه و شرایط تولید، برای انجام صادرات از الزامات تایید محصولات صادراتی می باشد.
عباسی ضمن توصیه به گلخانه داران اظهار کرد: به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل در صادرات محصولات گلخانه ای بایستی کلیه واحدهای تولیدی از ابتدای کاشت نسبت به دریافت کد شناسه QR برای واحدهای گلخانه ای خود اقدام و متعاقب آن گواهی سلامت محصول دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات فوق ابتدا در سامانه سانکا (سامانه نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی الکترونیک) و در گام بعدی در سامانه سماک (سامانه مجوزهای الکترونیکی کشاورزی) انجام می پذیرد.
عباسی در پایان خاطرنشان کرد: شناسنامه محصول در سامانه سانکا به چهار زبان فارسی، انگلیسی، روسی و عربی قابل مشاهده است و بازرگانان در کشورهای مقصد نیز میتوانند با اسکن کد تولید شده، از وضعیت و شرایط تولید محصول به ویژه موقعیت جغرافیایی واحد تولیدی، نوع بذر، وضعیت تغذیه، نحوه مبارزه با آفات و بیماریهای گیاهی و سایر عوامل موثر در تولید آگاهی پیدا کرده و با اطمینان از کیفیت محصول نسبت به انعقاد قرارداد خرید اقدام کنند.
ارسال دیدگاه