کدام مواد غذایی سرطان را از بدن دور میکنند؟
تهران (پانا) - سرطان از بیماریهای بسیار صعبالعلاجی است که خانواده فرد بیمار را هم بسیار درگیر میکند. برای درگیر نشدن با این بیماری موارد زیادی باید رعایت شود که یکی از مهمترین آنها اصلاح تغذیه فردی است و مصرف مواد غذایی که برای پیشگیری از این بیماری بسیار مفید و کاربردی است.
به گزارش نمناک، بهترین غذاها و خوراکی ها برای مبارزه با سرطان حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی هستند که از سلول ها در برابر آسیب محافظت میکنند و نشان داده شده که از بدن نیز تا حد زیادی در برابر سرطان محافظت خواهند کرد. در این قسمت خوراکی هایی را معرفی خواهیم کرد که طبق نظر متخصصان تغذیه سرطان را از بدن دور می کنند.
توتهای تازه
توت ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که وظیفه اصلی آن ها مبارزه با سرطان است که می توانید آن ها را به صورت اسموتی یا داخل ماست هم استفاده کنید.
موز
موز به خاطر اینکه راحت استفاده می شود، یک میوه محبوب است و می تواند شبیه به داروهای جلوگیری از سرطان عمل کند.
پرتقال
پرتقال سرشار از ویتامین c، فلاوونوئید ها و فیبر رژیمی است و تحقیقات نشان می دهند که می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا حد زیادی کم کند.
میوههای فصل
سیب و گلابی مخصوصاً در فصل پاییز جزء میوه های اصلی فصل هستند و پیدا کردن آن ها راحت تر است. سیب سرشار از فیبر رژیمی بوده که به مبارزه با میکروب ها می پردازد و خطر سرطان را کم می کند. گلابی هم سرشار از ویتامین c، پتاسیم و فیبر است که به مبارزه با سرطان می پردازد.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامین c، ویتامین آ، بتاکاروتن و لیکوپن است که نوعی کاروتنوئید هستند و خطر ابتلا به سرطان سینه را کم خواهند کرد.
کدو تنبل
کدو تنبل ها در دسته بندی کاروتنوئید ها قرار می گیرند و حاوی بتاکاروتن و ویتامین سی هستند و آنتی اکسیدان موجود در آن ها خطر سرطان سینه را به شدت کاهش می دهد.
فلفل دلمهای
فلفل دلمه ای هم منبع خوبی از کاروتنوئید ها و بتاکاروتن و همچنین ویتامین C و پتاسیم است که به جلوگیری از سرطان کمک زیادی خواهند کرد.
سینه مرغ
بدونِ شک بدن همه ما به پروتئین نیاز دارد و مطالعات هم نشان می دهند که پروتئین موجود در سینه مرغ خطر ابتلا به سرطان ریه، روده بزرگ و سرطان مری را کم می کند.
کلم پیچ
این نوع کلمِ برگ دار با رنگ تیره سرشار از کاروتنوئید و آنتی اکسیدان است که به مبارزه با رادیکال های آزاد که با آسیب به دی ان ای، عاملی برای سرطان هستند؛ می پردازد. این کلم همچنین سرشار از ویتامین سی، فولات کلسیم، فیبر رژیمی و بتاکاروتن است.
اسفناج
اسفناج سرشار از ویتامین C، فیبر و بتاکاروتن است و ممکن است دارای مواد شیمیایی گیاهی هم باشد که می تواند در برابر سرطان از بدن محافظت کند که می توانید آن را به اسموتی و سالاد خود اضافه کنید.
سبزیجات چلیپایی
سبزیجاتی چلیپایی شامل بروکلی، کلم، جوانه بروکسل و گل کلم می باشد که حاوی فولات، بتاکاروتن، ویتامین سی و فیبر رژیمی هستند که می توانند با سرطان مبارزه کنند و به طور خاص در برابر سرطان تخمدان هم از بدن محافظت می کنند.
پیاز، هویج و کرفس
هر سه این مواد را می توانید داخل سوپ هم استفاده کنید. هویج سرشار از بتاکاروتن است و به خاطر رنگ روشنش؛ سرشار از کاروتنوئید ها می باشد که خطر ابتلا به سرطان دهان، ریه، مری، روده بزرگ و معده را کم می کند.
کرفس
کرفس حاوی بتاکاروتن، ویتامین سی و انواع آنتی اکسیدان هاست که به مبارزه با سرطان می پردازد.
تخممرغ
تخم مرغ علاوه بر پروتئین بالایی که دارد؛ حاوی مادهای به نام کولین است. برخی از تحقیقات هم نشان می دهند که کولین با حفظ سلامت DNA خطر سرطان را کاهش می دهد، اگر چه همچنان مطالعات بیشتری مورد نیاز است.
سیبزمینی شیرین
سیب زمینی شیرین سرشار از بتاکاروتن و فیبر است و آنتی اکسیدان هم دارد که به مبارزه با رادیکال های آزاد می پردازد.
ماست یونانی
مطالعات بین المللی در این زمینه نشان می دهند که لبنیات حاوی کلسیم هستند و خطر ابتلا به سرطان سینه را کم می کنند که ماست یونانی هم یکی از بهترین ها است.
پنیر سالم و ارگانیک
پنیر هم مانند همه خوراکی هایی که کلسیم دارند، می تواند به مبارزه با سرطان سینه بپردازد و از طرفی هم یک میان وعده عالی محسوب می شود.
ارسال دیدگاه