وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛
تدوین آییننامه اجرایی حمایت عملی از دانشآموزان خلاق و صاحب ایده
حمایتها باید درازمدت و هوشمندانه باشد، بهطوری که بتوانیم پس از دریافت ایدهها، در قالب آموزش و پرورش و پژوهشسراها، پارکهای علم و فناوری خاصی را با هدف تجاریسازی این ایدهها راهاندازی کنیم
تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش از تدوین آییننامه اجرایی حمایت عملی و درازمدت از دانشآموزان خلاق و صاحب ایده خبر داد.
یوسف نوری در بازدید از آخرین دستاوردهای دانشآموزی در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب سنتی و آخرین دستاوردهای دانشآموزی درباره حمایتهای وزارت آموزش و پرورش از نوآوریهای دانشآموزی در حوزه گیاهان دارویی، گفت: این اقدام را با آییننامه اجرایی حمایت عملی و درازمدت از دانشآموزان خلاق و صاحب ایده انجام میدهیم.
وی اظهار داشت: براساس این آییننامه و تعاملاتی که با بخشهای مختلف دولت صورت گرفته، میتوان زمینه تجاریسازی ایدههای برتر دانشآموزی را فراهم کرد.
وزیر آموزش و پرورش ایدههای خلاقانه دانشآموزان را در غرفه دانشآموزی ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب سنتی قابل توجه خواند و گفت: این مهم از ظرفیتهای بالای آیندهسازان کشور خبر میدهد.
نوری یادآور شد: ما حمایت عملی از این افراد را هدف قرار دادیم تا زمینه توسعه تولید در کشور و بهکارگیری فناوریهای مدرن فراهم شود.
وی تاکیدکرد: قطعا محدودیت زمانی و مکانی مانع حضور بسیاری از دانشآموزان خلاق در این رویداد شده است، اما مطمئنا تعداد ایدههای خلاقانه در این حوزه و دیگر حوزههای مرتبط با تولید و صنعت بسیار بیشتر از اینها است.
وزیر آموزش و پرورش به تفاهمنامهای که با بخش صنعت منعقد شده است، اشاره کرد و ادامه داد: ما در راستای این تفاهمنامه، آییننامه اجرایی حمایت عملی از دانشآموزان خلاق و صاحب ایده را تدوین کردهایم و عزمی جدی برای حمایت از آنها داریم.
نوری با تاکید بر اینکه حمایتها باید درازمدت و هوشمندانه باشد، افزود: بهطوری که بتوانیم پس از دریافت ایدهها، در قالب آموزش و پرورش و پژوهشسراها، پارکهای علم و فناوری خاصی را با هدف تجاریسازی این ایدهها راهاندازی کنیم.
وی اضافه کرد: بر این اساس، تجار و صاحبان سرمایه میتوانند در این پارکها مشارکت کرده و بر روی ایدههایی که مالکیت معنوی آنها در اختیار دانشآموزان خواهد بود، سرمایهگذاری کنند.
وزیر آموزش و پرورش معتقد است: این روند، هم به توسعه تولید دانشبنیان در کشور کمک میکند و هم ثروتآفرینی خوبی را برای کشور و خانوادهها در پی خواهد داشت.
ارسال دیدگاه