رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران:

وجود ۱۸۰۰ مسجد در تهران؛ از ظرفیت‌ مساجد در مدیریت شهری استفاده شود

تهران (پانا) - رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه تهران ۱۸۰۰ مسجد دارد، گفت باید از ظرفیت‌های مغفول شهر، با همکاری مساجد، سراهای محله و مردم در مدیریت شهری استفاده شود.

کد مطلب: ۱۳۰۳۰۶۲
لینک کوتاه کپی شد
وجود 1800 مسجد در تهران؛ از ظرفیت‌ مساجد در مدیریت شهری استفاده شود

مهدی پیرهادی با اشاره به روز مسجد و تبریک این روز، به قرائت جمله‌ای از امام راحل در خصوص مسجد پرداخت و اظهار کرد: امام خمینی (ره) می‌فرمایند «مسجد محلی است که از آن باید امور اداره بشود، این مساجد بود که این پیروزی را برای ملت ما درست کرد، این مراکز حساسی است که ملت باید به آن توجه داشته باشند، این طور نباشد که خیال کنیم حالا دیگر ما پیروز شدیم، دیگر مسجد می خواهیم چه کنیم؟ پیروزی ما برای اداره مسجد است.»

وی تاکید کرد: مسجد محل رجوع و رفع مشکلات مردم، محل انسان‌سازی، آموزش اخلاق و کمک به همنوعان است و هر چقدر فعالیت های فرهنگی و اجتماعی با محوریت مسجد انجام شود، موفقیت آن تضمین می شود.

پیرهادی با بیان اینکه در شهر تهران حدود هزار و ۸۰۰ مسجد داریم اما توجه به آنها بسیار کم است، عنوان کرد: می‌توان در برنامه‌های اوقات فراغت، برنامه‌های ورزشی، آموزشی، مسجد محلی برای حضور جوانان و بهره مندی آنان از این برنامه‌ها باشد‌.

پیرهادی، مسجد را سرمایه شهر عنوان کرد و گفت: چرا از سرمایه مسجد به خوبی استفاده نمی‌کنیم. در حوزه مسجد محوری باید تمرکز بیشتری داشته باشیم. شاید برخی ائمه جماعات از کم توجهی به مساجد در این دوره ناراحت هستند.

وی افزود: مسجد فقط محل نماز خواندن نیست بلکه محلی برای کم کردن آسیب‌ها و کمک به افراد مستضعف است؛ همانطور که در دوران پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، مسجد به محلی برای حل و فصل دعاوی، آموزش، کمک به مردم و محل رجوع مردم بود.

وی با اشاره به دیدارهای سال ۹۵ و ۹۶ با محمدباقر قالیباف شهردار وقت تهران، تاکید کرد: همواره بر استفاده از مسجد به عنوان کانون برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی تاکید شده بود.

عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه همه چیز پول نیست اما می‌توان با اعطای برخی تسهیلات، مشکلاتی را حل کرد، اظهار کرد: گاهی قرار است به مسجد تسهیلاتی ارائه دهیم تا برخی مشکلات حل شود؛ برای نمونه می توان از سانس های خالی مجموعه های ورزشی برای جوانان مسجدی بهره گرفت.

وی ادامه داد: باید از ظرفیت‌های مغفول شهر، با همکاری مساجد، سراهای محله و مردم در مدیریت شهری استفاده شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار