ذبیح‌الله سلمانی:

خروجی عملکرد قابل لمس به مردم ارائه دهیم

تهران (پانا) - معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس ستاد بزرگداشت هفته دولت وزارت اقتصاد عنوان کرد هر گزارشی به مردم داده می‌شود، باید در مورد خروجی عملکرد باشد. یعنی دقیق بیان شود از محل فلان اعتبار، چه میزان تولید افزایش پیدا کرده یا چقدر اشتغال‌زایی شده است.

کد مطلب: ۱۳۰۰۶۳۱
لینک کوتاه کپی شد
خروجی عملکرد قابل لمس به مردم ارائه دهیم

به گزارش شادا، این جلسه با حضور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی، رئیس مرکز نوسازی اداری و توسعه سرمایه انسانی، فرمانده مرکز بسیج وزارت اقتصاد، مدیرکل دفتر امور استان ها، مدیرکل امور رفاهی و پشتیبانی و مشاور وزیر و مسئول امور ایثارگران، فرمانده پایگاه مرکزی بسیج وزارتخانه و معاون مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی و به ریاست معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد برگزار شد.
بنابر این گزارش، در ابتدای جلسه، مهدی محمدی، دبیر ستاد گرامیداشت هفته دولت و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی گزارشی وزارت اقتصاد از اقدامات و برنامه های این مرکز در هماهنگی با سایر معاونت ها و ادارات کل ستادی و استانی و نیز سازمان های زیرمجوعه وزارت متبوع برای گرامیداشت هفته دولت ارائه کرد.

سید ذبیح اله سلمانی، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی در ادامه جلسه طی سخنانی، با تأکید بر ضرورت تشریح و اطلاع رسانی اقدامات و دستاوردهای یک‌ساله دولت سیزدهم و بویژه وزارت اقتصاد در هفته دولت، عنوان کرد: در ارائه گزارش دستاوردهای دولت باید به این نکته توجه داشت که مردم به دنبال آمار و ارقام نیستند و بیشتر انتظار دارند نتایج ملموس سیاست ها را ببینند.

وی گفت: ما هر چقدر هم عملکرد درخشانی در عرصه های مختلف داشته باشیم و بتوانیم آمار و ارقام ارائه دهیم، خانم خانه دار یا فرد بازنشسته ای که در خانه نشسته است، نمی تواند با آن ارتباط مناسب برقرار کند، چرا که بیش از هر چیز به دنبال این است که بداند آمار و ارقام عملکرد چه اثری برای او داشته است.

سلمانی عنوان کرد: به عنوان مثال، در زمینه هوشمندسازی یارانه نان، اتفاقاتی افتاد که شاید باعث نارضایتی بعضی نانوایان متخلف شده باشد که تا پیش از این بخشی از آرد خود را با قیمت بالاتر به شیرینی فروشی ها می فروختند اما در عین حال، مردم وقتی دیدند قیمت نان در سال ۱۴۰۱ دقیقا همان قیمت شهریور سال ۱۴۰۰ است، به این نتیجه رسیدند که اقدام دولت به نفع و در راستای ایجاد رفاه بیشتر برای آنها صورت گرفته است و شاهد بودید که هیچ بازخورد منفی رخ نداد.

وی تصریح کرد: بنابراین هر گزارشی که به مردم می دهیم، باید در حوزه های خروجی باشد؛ یعنی به جای اینکه بگوییم از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه چند هزار میلیارد تومان به واحدهای تولیدی داده ایم؛ یا در حوزه دانش بنیان ها این اقدامات انجام شده است؛ باید یک خروجی قابل لمس به مردم بدهیم و مثلا بگوییم از این محل، چه مقدار تولید داخل افزایش پیدا کرده یا برای چند نفر اشتغال ایجاد شده است.

سلمانی در ادامه با تأکید بر اینکه برش استانی برنامه های هفته دولت باید به استان ها ابلاغ شده و در این زمینه وحدت رویه وجود داشته باشد، گفت: نباید این گونه باشد که ما در ستاد، به مناسبت هفته دولت، کاری را انجام دهیم و در استانها کاری دیگر؛ حتما باید چارچوبی برای استانها مشخص شود که در هفته دولت شما مکلف به انجام این چند کار هستید و در ادامه، هر ایده و برنامه ای، متناسب با ویژگی های بومی و استانی دارید، به اجرا بگذارید.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد با بیان اینکه این وزارتخانه، اولین دستگاهی بود که در چارچوب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، کارهای خیلی خوبی انجام داد (که گزارش آن به دولت ارسال شده) گفت: اینها از جمله مواردی است که در ارائه گزارش‌های عملکرد ستادی، در حوزه مشاور امور بانوان و حوزه امور ایثارگران حتما باید در خروجی ها اطلاع رسانی شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار