در نشست اعضای هیأت مدیره مجمع خیرین کشور عنوان شد:
انجمن خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان تشکیل میشود
تهران (پانا) - رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین کشور از تشکیل انجمن خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان، در آینده نزدیک خبر داد و عنوان کرد این کار را از خراسانرضوی آغاز و به زودی در سراسر کشور شعب آن افتتاح خواهد شد.
دویست و چهل و یکمین نشست اعضای هیأت مدیره مجمع خیرین کشور صبح امروز با حضور رضا مراد صحرایی؛ رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور در سالن جلسات مجمع خیرین کشور برگزار شد.
در ابتدای این نشست حبیب الله بوربور؛ رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین کشور با عرض تسلیت شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین و آرزوی قبولی عزاداریهای حسینی، بر نقش بی بدیل معلمین در تربیت، پویایی و بالندگی جامعه تاکید کرده و با اشاره به دغدغههای مقام معظم رهبری گفت: حضرت آقا چه در زمان ریاست جمهوری و چه در دوران ولایت و رهبریشان در تمامی مناسبتها بر تربیت و آموزش معلم تاکید داشتهاند و فرمایشات ایشان باید نصب العین باشد.
بوربور در ادامه با اشاره به جایگاه رفیع معلمین افزود: صرفاً با تسلط داشتن بر یک موضوع علمی بدون کسب مهارتهای لازم و عدم تربیت، فرد نمی تواند معلم موفقی باشد و باید علاوه بر آگاهی کامل بر تخصص خود، در دانشگاه فرهنگیان مهارت های لازم را نیز بیاموزد.
رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین کشور امکانات، تجهیزات و بناهای آموزشی متعلق به تربیت معلم و دانشسراهای سابق را گنجینه پر بهایی برای دانشگاه فرهنگیان دانسته و تاکید کرد: باید از مجاری مختلف و رایزنی با وزیران محترم آموزش و پرورش و آموزش عالی و نهاد ریاست جمهوری شرایطی فراهم شود که دانشگاه فرهنگیان بتواند از امکانات خود بهره مند شود.
بوربور از تشکیل مجمع خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان در آینده نزدیک خبر داد و گفت این کار را از خراسان رضوی آغاز و انشاالله بزودی در سراسر کشور شاهد افتتاح شعب آن خواهیم بود.
دانشگاه فرهنگیان صرفاً عالم پرور نیست بلکه معلم پرور هم هست
در ادامه رضا مراد صحرایی؛ ریاست دانشگاه فرهنگیان ضمن تشکر از حمایتهای مجمع خیرین کشور، نقش دانشگاه فرهنگیان را تربیت و پرورش معلمین متخصص در رشتههای مختلف تحصیلی مورد نیاز مدارس اعلام کرد و معلم پرور بودن دانشگاه فرهنگیان را وجه تمایز این دانشگاه با سایر دانشگاهها عنوان کرد و افزود: دانشگاه فرهنگیان صرفاً عالم پرور نیست، بلکه معلم پرور هم هست و تفاوت میان عالم و معلم مشهود است.
صحرایی با ارائه آماری از وضعیت کنونی دانشگاه فرهنگیان، حضور بیش از صد هزار دانشجو در این دانشگاه را سرمایه انسانی عظیمی برای ساختن فردای کشور دانست و گفت: استخدام و تضمین اشتغال، معافیت از خدمت، دریافت حقوق و مزایا، مولفههایی است که موجب شده ۱۴۵۲ نفر از داوطلبان کنکور با رتبههای زیر ۳۰۰۰ راهی این دانشگاه شوند و این مسئولیت ما را در قبال این عزیزان سنگینتر میکند چرا که برای این تعداد دانشجوی نخبه که میتوانستند در دانشگاههای بزرگ کشور نیز تحصیل کنند. حتی اگر به نسبت یک به بیست هم محاسبه کنیم، حداقل به ۴۷۰۰ استاد نیاز داریم در حالی که امروز دانشگاه با ۸۴۶ استاد فعالیت میکند.
وی افزود: معلمین باید دارای شش مهارت شناخت قرآن، خوشنویسی، کمکهای اولیه، برنامه ریزی فرهنگی و اردویی، یک رشته ورزشی و حداقل دارای مهارت در رشته خود بوده و در صورت داشتن مهارتهای دیگر در اولویت خواهند بود.
با حضوری شدن دانشگاه ها، با کمبود ۴۰ هزار خوابگاه دانشجویی مواجه هستیم
صحرایی با اشاره به مشکلات دانشگاه فرهنگیان نیاز فوری دانشگاه را تأمین خوابگاه دانشجویی عنوان کرد و افزود مهرماه که دانشگاهها باز شده و آموزشها حضوری شود در تأمین خوابگاه چهل هزار دانشجو مشکل خواهیم داشت که امید است با هماهنگی وزرا و مسئولین مربوطه و حضور خیرین و نیکوکاران بتوانیم بر مشکلات فائق آییم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه من مطالبه گر هستم، از حمایتهای وزیر آموزش و پرورش و وزیر علوم تشکر کرده و با اشاره به اینکه هر دو وزیر، خود از جامعه فرهنگی و درد آشنا هستند، ابراز امیدواری کرد: با وفاق به وجود آمده و روحیه مطالبه گری و جهادی مدیران فعلی دانشگاه، شاهد احیای مجدد تربیت معلمها در قالب دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلمینی آگاه، با دانش و مسلط به فنون روانشناسی و اصول تدریس جهت ساختن نسل فردای ایران اسلامی باشیم.
ارسال دیدگاه