وزیر اقتصاد تشریح کرد؛
برنامه وزارت اقتصاد برای رشد تسهیلات بانکهای دولتی به شرکتهای دانشبنیان
تهران (پانا) - وزیر امور اقتصادی و دارایی از برنامه ابلاغی این وزارتخانه برای رشد صد در صدی تسهیلات بانکهای دولتی به شرکتهای دانش بنیان در سال ۱۴۰۱ خبر داد.
به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، سید احسان خاندوزی در حاشیه بازدید از نمایشگاه "ایران ساخت دستاورد ها و محصولات دانش بنیان صنایع و خلاق وزارت اقتصاد" به همراه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزارت اقتصاد در سه ماهه شروع سال ۱۴۰۱ که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال "حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین" نامگذاری شده است، رابطه همکاری بسیار خوبی را با معاونت علمی و فنآوری رئیس جمهور برقرار کرد و ما به سرفصل های خیلی دقیق و مشخصی برای حمایت از فعالیت های این حوزه رسیدیم.
خاندوزی با اشاره به تدوین برنامه حمایت از تولید دانش بنیان وزارت امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: ما می توانستیم به شکل خیلی نمایشی در روز های اول سال، به این برنامه برسیم اما به هیچ وجه تعجیل نکردیم و در تدوین این برنامه، با جزئیات و وسواس، سرفصل هایی انتخاب شد که واقعا بتواند راهنمای عمل سیاست های وزارت اقتصاد قرار گیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه سه نکته برجسته در حوزه فعالیت های دانش بنیان وجود دارد، نکته اول را ظرفیتی عنوان کرد که قانون جهش تولید دانش بنیان به عنوان یک ابزار مهم و آیین نامه ای برای اعتبار مالیاتی حوزه تحقیق و توسعه فراهم کرده است.
خاندوزی گفت: امیدوار هستیم بتونیم ظرف کمتر از یک هفته آینده، آیین نامه قانون جهش تولید دانش بنیان را برای هیئت دولت ارسال کنیم که کمک مالیاتی بسیار خوبی را به حوزه تحقیق و توسعه و دانش بنیانی در کشور خواهد داشت.
وزیر اقتصاد نکته دوم را حوزه "دسترسی شرکت های دانش بنیان به تسهیلات و اعتبارات بانکی" عنوان کرد و گفت: این موضوع در برنامه ابلاغی وزارت اقتصاد به بانک های دولتی در اوایل سال ۱۴۰۱ اعلام شده است که ما باید بتوانیم در سالجاری، همپای رشد شرکت های دانش بنیان، رشد صد در صدی تسهیلات این شرکت ها را داشته باشیم.
خاندوزی ادامه داد: نکته سوم مربوط به موضوع ثبت دارایی های نامشهود و ارزشگذاری دارایی های شرکت های دانش بنیان است که یک عقب افتادگی بسیار جدی و طولانی در آن داریم چرا که دارایی اصلی بسیاری از شرکت ها، ایده ها، شبکه ها و دانش های انباشته شده و تجاربی است که متاسفانه در نظام سنتی ارزشگذاری کشور خیلی دیده نمی شود.
وزیر اقتصاد افزود: امیدوارم بتوانیم ظرف سه ماه آینده؛ آیین نامه مربوط به ارزشگذاری دارایی های نامشهود را با کمک سازمان حسابرسی و دستگاه های ذیربط به سرانجام برسانیم که یک کمک فراگیر برای شرکت های دانش بنیان محسوب خواهد شد.
ارسال دیدگاه