رییس سازمان فناوری اطلاعات خبر داد:

بسترسازی جهت ارایه خدمات دولت هوشمند

تهران (پانا) - رییس سازمان فناوری اطلاعات گفت این سازمان با بسترسازی مناسب جهت ارایه خدمات دولت هوشمند، درصدد شیرین‌کردن ذائقه مردم با فناوری است.

کد مطلب: ۱۲۷۹۹۱۶
لینک کوتاه کپی شد
بسترسازی جهت ارایه خدمات دولت هوشمند

به گزارش سازمان فناوری اطلاعات ایران، محمد خوانساری در مراسم «افتتاح پروژه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات» که به مناسبت روز جهانی ارتباطات در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، اظهار کرد: سازمان فناوری اطلاعات ایران با بسترسازی مناسب جهت ارایه خدمات دولت هوشمند، درصدد شیرین کردن ذائقه مردم با فناوری است و این مهم از طریق اهداف شبکه ملی اطلاعات در طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات و سند تحول دولت مردمی که توسط رییس جمهور ابلاغ شد، تحقق می‌یابد.

وی افزود: رویکرد سازمان فناوری اطلاعات ایران در تحقق دولت هوشمند، دولت به مثابه سکو یا پلتفرم است که به بازطراحی این خدمات اعم از خدمات دولت به دولت، دولت به مردم و دولت به کسب‌وکارها می‌پردازد. دولت به‌مثابه سکو، در واقع به فناوری دولتی (government technology) اشاره دارد که طی آن دولت به‌صورت کارا، خدمات خود را از طریق پلتفرم ارایه می‌دهد.

معاون وزیر ارتباطات بر ایجاد فرصت‌های برابر برای بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: رویکرد سازمان فناوری اطلاعات در توسعه خدمات، مبتنی بر ایجاد فرصت‌سازی یکسان از طریق ارایه خدمات پایه دولت برای بخش خصوصی است که راه‌اندازی اپراتور خدمات رسان در سال جاری این امکان را فراهم می‌سازد تا بخش خصوصی از طریق خدمات پایه و خدمات ترکیبی، به شکلی منسجم از طریق یک پنجره واحد بتواند اطلاعات موردنیاز خود را به دست آورد.

خوانساری با اشاره به شعار اتحادیه جهانی مخابرات در سال ۲۰۲۲ مبنی بر «فناوری‌های دیجیتال برای سالمندان و سالمندی سالم» تصریح کرد: ارایه خدمات مبتنی بر فناوری برای سالمندان در کشور، بازار بسیار بکر و دست نخورده‌ای است که صرفه اقتصادی قابل توجهی برای استارت‌آپ‌ها دارد.

وی ادامه داد: پایش‌های صورت گرفته در این زمینه نشان می‌دهد، به شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و مجموعه‌های فعال استارت‌آپی توصیه کنیم با توجه به ظرفیت مناسب ارایه خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات برای سالمندان در کشور بر روی این بازار سرمایه‌گذاری کنند که توجیه لازم از نظر اقتصادی را داراست. علاوه بر صرفه اقتصادی، از منظر اجتماعی نیز حمایت از تولید محصولات نوآورانه، نقش قابل‌ملاحظه‌ای را در کاهش هزینه‌های همه‌جانبه سالمندی ایفا می‌کند.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: در حال حاضر میانگین کارآفرینان برتر جهان حدود ۴۵ سال است که با توجه به وجود تهدید سالمندی در دنیا، هدایتگران این حوزه در سال‌های آینده را تشکیل می‌دهند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار