نحوه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و تربیتی دانشآموزان مدارس خارج از کشور
تهران (پانا) - مسئول گروه برنامهریزی امور آموزشی و پرورشی مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور از اجرای نخستین طرح پایلوت حوزه تصحیح یکپارچه در ایران و مدارس خارج از کشور خبر داد.
توحید ترقی خواه در نشستی با مدیران مدارس خارج از کشور و مسئولین حوزه سرپرستی ترکیه از شیوه نامه برگزاری و تصحیح امتحانات نهایی ۱۴۰۱ سخن گفت.
مسوول گروه سنجش و پایش تحصیلی مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور گفت: نتایج آزمون های کتبی در کنار سایر ابزارهای ارزشیابی کیفی-توصیفی برای توصیف عملکرد و تصمیم گیری در خصوص ارتقای دانش آموزان،بهبود و جبران ضعف ها، پیشنهاد و اجرای مداخلات جبرانی-آموزشی استفاده می شود.
وی در ادامه گفت: این بدان معنی است که آزمون کتبی تنها یکی از ابزارها جهت دستیابی به نتایج نهایی است و حتی گاهی نظر شورای مدرسه و معلم در اولویت است.
توحیدترقی خواه همچنین در خصوص نحوه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و تربیتی دانش آموزان در مقاطع تحصیلی خاطر نشان کرد: آنچه حائز اهمیت است، ارزشیابی نهایی دانش آموزان به شیوه حضوری است که این امردر دوره اول ابتدایی مختص دروس فارسی و ریاضی و دردوره دوم، فارسی و ریاضی و علوم خواهد بود.
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت آزمون های شفاهی در طول سال تحصیلی، در خصوص دانش آموزان داوطلب آزاد و یا غیرحضوری یادآور شد: جهت برقراری عدالت آموزشی، شایسته است مدیران، ترتیبی اتخاذ کنند که آزمون شفاهی جهت این دانش آموزان نیز در خرداد برگزار شود تا وضعیت ارتقای زمینه تشخیص این دانش آموزان برای معلم فراهم شود.
ترقی خواه در پایان ضمن قدردانی از رحمات همه معلمین و مسوولین در مدارس خارج از کشور خاطر نشان کرد: با توجه به افزایش ۵۰ درصدی دانش آموزان مهمان در این مدارس، اهتمام ویژه و دقت نظر مضاعف مسوولین جهت روند شایسته امور به خصوص تایید و تشخیص مدارک هویتی و فضای مناسب آموزشی مورد انتظار است.
ارسال دیدگاه