ترفند فستفودیها برای کشدار شدن پنیر پیتزا
تهران (پانا) - همه انسانها دوست دارند که درخانه پیتزایی سالم و به خوشمزگی پیتزای فست فودیها درست کنند، راز خوشمزگی پیتزاهای بیرونی در کشآمدن پنیر آن است.
به گزارش نمناک، پیتزا غذایی محبوب و دوست داشتنی در بین همه ردههای سنی است. این غذا دستور تهیه آسانی دارد و شما به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید اما مشکلی که بسیاری از افراد در حین تهیه پیتزا با آن مواجه میشوند، کش نیامدن پنیر پیتزا مانند پیتزاهای فست فودیهاست. اگر عاشق خوردن پیتزا هستید، در این بخش به شما ترفندهایی را برای کشدار شدن پنیر پیتزا آموزش میدهیم که برخی از فست فودیها نیز نمیدانند.
برای اینکه پنیر پیتزای شما کشدار شود، نکات ساده زیر را رعایت کنید:
یک ربع قبل از قرار دادن پیتزا در فر، فر را روشن کنید تا گرم شود.
دو مارک مختلف پنیر پیتزا را با هم مخلوط کرده و استفاده کنید.
در دو مرحله پنیر بریزید یعنی پنیر را به صورت لایه لایه همراه مواد روی خمیر پیتزا بریزید و پیتزا را در فر قرار دهید، در مرحله بعدی پیتزا را از فر بیرون آورده و مقداری پنیر بریزید و مجدد درون فر قرار دهید.
برای کشدارشدن پنیر پیتزا در هر مرحلهای که از پنیر استفاده میکنید، مقداری آب سرد روی پنیر اسپری کنید تا پنیر پیتزای شما مثل فست فودیها کشدار شود، دقت کنید نباید بیش از حد آب اسپری کنید زیرا در این صورت پیتزا شما خمیر میشود.
ارسال دیدگاه