۵۵ نوع غذای ایرانی برای صبحانه

تهران (پانا) - حفظ اصالت در غذا و خوراک نقش مهمی را در سفرها ایفا می‌کند، چرا که گردشگران پس از بازگشت از هر سفری حتما درباره غذاهایی که خورده‌‌اند و تجربه‌هایشان در حوزه غذای محلی صحبت خواهند کرد.

کد مطلب: ۱۲۷۳۹۰۲
لینک کوتاه کپی شد
55 نوع غذای ایرانی برای صبحانه

به گزارش دنیای اقتصاد، حتی فراتر از آن، برخی از گردشگران با هدف تجربه غذاهای محلی و بومی به سفر می‌‌روند. از این رو، گردشگری خوراک را می‌توان یکی از انواع مهم و اصلی در صنعت گردشگری دانست که نقش بسیار مهمی در انتخاب مقاصد ایفا می‌کند. هر کشوری باتوجه به فرهنگ و ذائقه خاص خود، غذاهای مخصوص و منحصربه‌فردی دارد که برای مسافران دارای جذابیت بسیاری خواهد بود.

با نگاهی به تجربه سفرنویسان می‌توان دریافت که غذاهای محلی و خاص یک کشور، شهر و حتی روستا نقش مهمی در کیفیت سفر گردشگران داشته است. بنابراین، برخی از کشورها از ظرفیت تنوع غذایی خود استفاده کرده و تمرکز خود را بر جذب گردشگران از طریق غذای بومی می‌‌گذارند و گردشگری خوراک به یکی از اهداف مهم جذب گردشگر تبدیل می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار