همکاری هفتاد سازمان با نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 

تهران (پانا) - جلسه کمیته خدمات شهری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به منظور هماهنگی و نحوه ارائه فعالیت‌ها، برنامه‌ها و خدمات به ناشران و بازدیدکنندگان این دوره از نمایشگاه برگزار شد.

کد مطلب: ۱۲۷۱۵۲۳
لینک کوتاه کپی شد
 همکاری هفتاد سازمان با نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 

به گزارش ستاد برگزاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، جلسه کمیته خدمات شهری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (بیست‌وهفتم فروردین ماه ۱۴۰۱) با حضور نصرالله آبادیان (شهردار منطقه هفت تهران)، علی‌محمد مختاری (مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز تهران)، رضا صیادی (مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران)، اصغر عطایی (مدیر کل امور خدمات شهری شهرداری تهران)، حسین صفری (مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی نمایشگاه)، مهدی داوری دولت‌آبادی (مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی)، محمدمهدی عزیزی (مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند)، سعید غضنفری (مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س))، قدرت‌ اله محمدی (مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران)، سیدامیر فتاحیان (مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان) و داود قربانیان (مدیرعامل شرکت خدماتی کالای شهروند) برگزار شد.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بزرگترین فعالیت فرهنگی کشور است

در ابتدای این جلسه اصغر عطایی، کمیته خدمات شهری را یکی از مهمترین کمیته‌ها در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران دانست و گفت: شهرداری تهران مصمم است شرایط شهر آفتاب را برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سال‌های آینده آماده کند چرا که این مکان مختص فعالیت‌های نمایشگاهی است.

اصغر عطایی در ادامه به فعالیت‌ها و برنامه‌های سازمان‌ها و نهادهای همکار در سی‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اشاره کرد و گفت: نصب المان‌های شهری و تبلیغات از سوی سازمان زیباسازی شهر تهران، طراحی فضای سبز مناسب برای شهروندان و بازدیدکنندگان از سوی سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران، جلوگیری از عرضه کتاب‌های غیرمجاز در مناطق سه، شش و هفت از سوی شرکت شهربان و حریم‌بان، جانمایی فروشگاه شهروند برای ارائه خدمات به بازدیدکنندگان و... از جمله فعالیت‌های نهادهای همکار در برگزاری این دوره از نمایشگاه است که باید به بهترین شیوه برای ناشران و بازدیدکنندگان ساماندهی شوند چرا که نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است.

همکاری هفتاد سازمان با نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

در ادامه حسین صفری گفت: بیش از هفتاد سازمان با نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همکاری می‌کنند که مهمترین آنها شهرداری تهران است و فارغ از مکان برگزاری، همواره کنار و همگام نمایشگاه است. ستاد اجرایی نمایشگاه برای رصد روند اجرایی کار از اسفند ماه سال ۱۴۰۰ در مصلی امام خمینی(ره) مستقر شده است؛ محوریت کتاب سازمان‌ها و نهادهای مختلف را گرد هم آورده است.

حسین صفری در پایان بیان کرد: امکانات رفاهی در مصلی امام خمینی(ره) وجود دارد که نیازمند تکمیل، ترمیم و افزایش است این نیازها طی یک بازدید میدانی قابل مشاهده است. سازمان زیباسازی شهر تهران همواره کنار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است؛ علیرغم تبلیغاتی که صورت گرفته نیازمند تبلیغات شهری هستیم.

در این جلسه موضوعاتی همچون جانمایی و افزایش تعداد نمازخانه، زیباسازی و ارائه خدمات رفاهی به بازدیدکنندگان، بازگشایی درب‌های مختلف شبستان برای خروج اضطراری مردم، اعلام شعار نمایشگاه برای آغاز فعالیت‌های تبلیغاتی در سطح شهر، اعلام زمان‌بندی اکران نمایشگاه کتاب در بیلبوردهای سطح شهر تهران، جمع‌آوری پسماندها قبل و بعد از برگزاری نمایشگاه، آموزش ناشران برای تفکیک پسماندهای خشک از مبدا، آموزش ناشران برای نحوه استفاده از کپسول آتشنشانی، مانور نیروهای آتشنشانی قبل از آغاز نمایشگاه، جمع‌آوری و حمل منظم پسماندها، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ناشی از کرونا در اغذیه فروشی‌ها، کاهش سد معبر، کنترل هزینه‌ها و... از جمله مباحثی بودند که از سوی حاضران این جلسه مطرح شد.

سی‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» از بیست‌ویکم تا سی‌ویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ به صورت فیزیکی در مصلای امام خمینی(ره) و به صورت مجازی در سامانه ketab.ir برگزار می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار