جزئیات درآمد و هزینه کرد بودجه ۱۴۰۰ شهرداری تهران

تهران (پانا) - حبیب کاشانی خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران توضیحاتی درباره جزئیات بودجه ۱۴۰۰ شهرداری و منابع پایدار و غیرپایدار آن ارائه داد.

کد مطلب: ۱۲۶۸۵۲۶
لینک کوتاه کپی شد
جزئیات درآمد و هزینه کرد بودجه ۱۴۰۰ شهرداری تهران

حبیب کاشانی عضو شورای شهر تهران در صحن امروز شورای شهر درباره گزارش ۱۱ ماهه بودجه منتهی به بهمن‌ سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران اظهارداشت: ارائه گزارش بر اساس قانونی است که شورا را نسبت به این موضوع مکلف کرده است. این گزارش به ۱۱ ماه منتهی به بهمن ۱۴۰۰ برمی گردد و نشان می دهد که در ۵ ماه اول چه اتفاقی افتاده و در شش ماه بعد که مربوط به این دوره است چه اقداماتی انجام شده است.

وی با بیان اینکه بر اساس ماده واحده مصوبه بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران در بخش اول مبلغ ۴۸ هزار و ۸۸۳ میلیارد تومان توسط شورای شهر تهران به تصویب رسید، گفت: بر اساس لایحه اصلاحیه بودجه در آذرسال گذشته و کاهش ۱۱ هزار و ۱۸۳ میلیارد تومانی، درآمدها و منابع و مصارف بودجه به مبلغ ۳۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان مصوب شد.

کاشانی با بیان اینکه بر اساس اسناد موجود مجموع منابع و درآمد وصولی در ۱۱ ماهه منتهی به بهمن ماه سال گذشته ۲۴ هزار و ۵۷۶ میلیارد تومان است، یادآور شد: این میزان وصولی ۶۵.۱۹ درصد کل بودجه مصوب است.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه در طول مدت ذکر شده باید ۳۴ هزار و ۵۵۸ میلیارد تومان وصول می‌شد، گفت: با توجه به وصول ۲۴ هزار و ۵۷۶ میلیاردی در این ایام، درصد تحقق نسبت به بودجه مصوب ۱۱ ماهه به ۷۱.۱۲ درصد می‌‎رسد.

وی افزود: در فصل اول درآمدها باید ۲۶ هزار و ۳۲۲ میلیارد تومان وصول می‌شد که ۷۸.۱۲ درصد به میزان ۲۰ هزار و ۵۶۲ میلیارد تومان وصول شده است.

کاشانی اضافه کرد: در فصل دوم منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای، مبلغ مصوب ۱۱ ماهه چهار هزار و ۲۳۳ میلیارد تومان بوده که از این میزان هزار و ۶۸۲ میلیارد تومان معادل ۳۹.۷۴ درصد به مرحله وصول رسید.

وی مبلغ فصل سوم منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های مالی را چهار هزار و یک میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در این فصل دو هزار و ۳۳۱ میلیارد تومان معادل ۵۸.۲۵ درصد مبلغ مصوب وصول شده است.

عضو شورای شهر تهران با ارائه گزارش هزینه‌های نقدی ابلاغی در سه بخش هزینه‌ای، تملک دارایی سرمایه‌ای و تملک دارایی مالی، یادآور شد: در مجموع ۳۷ هزار و ۶۱۹ میلیارد تومان ابلاغ شده که از این میزان ۱۲ هزار و ۲۲۲ میلیارد تومان معادل ۳۲.۴۹ درصد جذب شده است.

وی افزود: از رقم ابلاغی هزینه‌های غیرنقدی در بخش تملک دارایی سرمایه‌ای و مالی بالغ بر پنج هزار و ۲۱۵ میلیارد تومان در ۱۱ ماهه منتهی به بهمن ماه سال قبل ۳۲ درصد معادل هزار و ۶۶۹ میلیارد تومان جذب شد.

کاشانی همچنین خاطرنشان کرد: در مجموع در بخش هزینه‌های نقدی و غیرنقدی اعتبار ابلاغی در بخش‌های هزینه‌ای، تملک دارایی سرمایه‌ای و تملک دارایی مالی، ۴۲ هزار و ۸۳۴ میلیارد تومان ابلاغ شده که ۳۲.۴۳ درصد به میزان ۱۳ هزار و ۸۹۱ میلیارد تومان جذب شده است.

وی با بیان اینکه از ۳۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه اصلاحی مصوب ۱۰ هزار و ۶۰ میلیارد تومان پایدار و ۲۷ هزار و ۹۸ میلیارد تومان ناپایدار بوده است، گفت: در عملکرد ۱۱ ماهه منتهی به بهمن سال گذشته، ۸ هزار و ۶۹۰ میلیارد تومان معادل ۳۵.۳۶ درصد از بودجه محقق شده، پایدار بوده و ۱۵ هزار و ۸۸۵ میلیارد تومان معادل ۶۴.۶۴ درصد ناپایدار بوده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: در مجموع عملکرد ۱۱ ماهه درآمدهای پایدار نسبت به ناپایدار در مقایسه با بودجه مصوب ۱۴۰۰ وضعیت مناسب‌تری داشته است.

وی با بیان اینکه ما در ثبت اسناد عقب هستیم، اظهار کرد: خواهش اکید من است که شهرداری اسناد را ثبت کند. عمدتا حقوق بوده که باید به ثبت برسد و انتظار داریم که شهرداری این موضوع را جدی بگیرد.

کاشانی با بیان اینکه هرچه درآمد پایدار بیشتر شود برای شهر بهتر خواهد بود، گفت: انتظار داریم که این میزان درآمد افزایش پیدا کند و به ۵۰ درصد برسد. ما نسبت به سال گذشته وضعیت بهتری در زمینه درآمدهای پایدار داریم.

وی همچنین تصریح کرد: به لطف دوستان ما در شهرداری ۲۴ هزار میلیارد تومان به ۳۴ هزار میلیارد تومان رسید؛از طرفی هم ارزش افزوده اسفندماه در همان ماه محقق و به بودجه اضافه شد.

کاشانی افزود: شهروندان چون فکر می کردند که نرخ عوارض افزایش پیدا کند، فیش عوارض و نوسازی را پرداخت کردند و از ظرفی دو هزار و ۶۹۰ میلیارد تومان املاک دارایی به شهروند اضافه شد که اقدام خوبی بوده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار