دفاع از طرح ۲ فوریت نظام نامه محله
تهران (پانا) - عضو شورای شهر تهران در دفاع از طرح ۲ فوریت نظام نامه محله گفت مدیریت محله و معتمدین محلات بلاتکلیف مانده و نیاز به ساماندهی دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران سید احمد علوی، عضو شورای شهر تهران و رییس کمیته مشارکت های این شورا با ارائه طرح ۲ فوریت نظام نامه محله از سوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی در دفاع از این طرح گفت: برای آماده سازی طرح مذکور ۴ ماه کار کارشناسی شده است.
وی ادامه داد: طرح برای همکاران شهرداری و اعضا شرح داده شده و نظرات هر دو گروه اخذ و اعمال شده است.
رییس کمیته مشارکت های شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری ۱۰ جلسه با مدیران شهرداری افزود: برای شخص شهردار تهران نیز طرح شرح داده شده و نظرات وی نیز اخذ شده و طرح فعلی خاصل این جلسات است.
وی در خصوص دلایل ارائه طرح ۲ فوریتی گفت: بلاتکلیفی موضوع شورایاران و معتمدین محله بعد از حکم دیوان، ضرورت تعیین تکلیف مدیریت محله و ضرورت بازنگری در ساختار و برنامه های مدیریت محله، جلوگیری از موازی کاری و مداخله های غیر ضروری و ساماندهی و تقویت مشارکت های اجتماعی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حکمرانی حلقه های میانی مردم از دلایل ارائه این طرح است.
جعفر شربیانی نیز در جلسه امروز شورای شهر تهران با انتقاد از رویکرد شهرداری مبنی بر شبکه سازی داخل محله ها به جای استفاده از مدیران محله، شورایاری ها و معتمدان، گفت: به عنوان فردی که نزدیک به یک دهه به عنوان عضو شورایاری خدمت کرده ام، اگر در باره این طرح اظهار نظر نکنم، به همکارانم در نهاد شورایاری ها اجحاف کرده ام.
وی ادامه داد: اعتقاد دارم شورای ششم شهر تهران نه تنها باید به موضوع شورایاری ها ورود جدی داشته باشد، بلکه در این زمینه نیزدیر اقدام کرده است.
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه من در هفته های ابتدای فعالیت شورای ششم شهر تهران به این مساله ورود جدی داشته ام، بیان کرد: مبحثی که در این میان اهمیت دارد، این است که گویی برخی می خواهند از ابتدا می خواهند چنین نامی را در شهر تهران ایجاد کنند این در حالی است که ما دو دهه تجربه فعالیت شورایاری ها را در پایتخت داریم.
وی یادآور شد: به جای اینکه مشکل قانونی نهاد شورایاری را حل کنیم به دنبال ایجاد یک شبکه جدید در این زمینه در محله های شهر تهران هستیم.
جعفر شربیانی با اشاره به اینکه طرح یک فوریت نظام نامه محله ها رای آورد، تاکید کرد: به نظر می رسد که می تواند از ظرفیت شورایاری ها در موضوع هیات امنای محله ها استفاده کند اما رویکرد شهرداری این است که به جای استفاده از این ظرفیت به سراغ افراد جدید می رود.
وی در ادامه گفت: با خبر شدم که در حال حاضر شهرداری تهران برای تشکیل شبکه ارتباطی داخل محله ها به دنبال افراد جدیدی هستند که هیچ ازطلاعاتی از موضوع و مسایل محله ها ندارند این در حالی است که می توان از رفیت شورایاری محله ها و معتمدان استفاده کرد.
ارسال دیدگاه