وزیرارشاد: نگاه زیربنایی به فرهنگ ایثار و شهادت داریم
ثبات امروز جامعه اسلامی از فداکاری شهدا و ایثارگران است
تهران (پانا) - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز در نشست با جمعی از خانواده شهیدان و ایثارگران به مناسبت روز بزرگداشت شهدا گفت: همه باید نسبت به فداکاری شهدا و ایثارگران کشورمان و همچنین پاسداشت مقام ایثار و شهادت و تجلیل از خانواده آن ها تعصب داشته باشیم و یکی از اولویت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید فعالیت، اهتمام به موضوع ایثار و شهادت است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز در نشست با جمعی از خانواده شهیدان و ایثارگران به مناسبت روز بزرگداشت شهدا گفت: همه باید نسبت به فداکاری شهدا و ایثارگران کشورمان و همچنین پاسداشت مقام ایثار و شهادت و تجلیل از خانواده آن ها تعصب داشته باشیم و یکی از اولویت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید فعالیت، اهتمام به موضوع ایثار و شهادت است.
نگاه زیربنایی به فرهنگ ایثار و شهادت داریم/ ثبات امروز جامعه اسلامی از فداکاری شهدا و ایثارگران است
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی با بیان این مطلب افزود: قوام و ثبات امروز جامعه اسلامی به برکت گذشت و فداکاری شهدا و ایثارگران کشورمان است.
وی ادامه داد: نگاه ما به حوزه ایثار و شهادت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نگاه اصیل و زیربنایی است و امسال در همه رویدادهای جشنوارههای فجر بخشی به موضوع مقاومت، ایثار و شهادت اختصاص یافت و تعداد قابل توجهی از آثار برتر مرتبط با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بود.
عضو کابینه دولت مردمی در عین حال تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران دارای چند ویژگی مهم است و یکی از ویژگی های ممتاز و سرآمد آن وجود فرهنگ متعالی ایثار و شهادت است. یکی از مهمترین عوامل پیشرفت انقلاب اسلامی و نهضت حضرت امام خمینی (ره) از ابتدا تا امروز عنصر متعالی ایثار و شهادت بود.
اسماعیلی ادامه داد: اگر فرهنگ ایثار و شهادت موجب پیروزی انقلاب اسلامی شده، بی تردید پاسداشت این مفهوم الهی، تداوم و تعالی انقلاب اسلامی را هم به دنبال خواهد داشت؛ کما اینکه شاهد این موضوع تا امروز بوده ایم. در پیام های امام راحل ما زیباترین جملات و مفاهیم و واژه ها آن جایی است که در رابطه با مفهوم ایثار و شهادت صحبت کرده اند و حضرت امام خمینی (ره) یکی از عرفای بزرگ تاریخ معاصر ما است.
وی با بیان اینکه تعداد اندکی مانند امام راحل در حوزه عرفان نظری و عملی در دوره معاصر سراغ داریم، تصریح کرد: اما حضرت امام (ره) تنها در حوزه نظر نماندند و در حوزه عملی نیز کارهای بزرگ و کمنظیری انجام دادند. ولی وقتی به توصیف ایثار می رسند آن ادبیات بی نظیر را خلق میکند. پیام منشور روحانیت سوم اسفند حضرت امام (ره) درباره ایثارگران روحانی است که وقتی در این زمینه صحبت میکنند هر فردی که این جملات را میخواند تحت تاثیر عظمت و واژه های استخدامی امام در این منشور قرار میگیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه توصیفات حضرت امام خمینی (ره) درباره ایثار و شهادت افزود: همچنین در پیام قطعنامه ۵۹۸ سال ۶۷ نیز توصیف امام و جملات پایانی ایشان در این قطعنامه بسیار تاثیرگذار بود که در آن فرمودند «اجازه ندهید پیشکسوتان جهاد و شهادت مورد فراموشی قرار بگیرند و انقلاب به دست نامحرمان بیفتد». بنابراین این جملات از جمله پیام های جاودان حضرت امام (ره) درباره ایثار و شهادت است و همه ما باید نسبت به پاسداشت مقام ایثار و شهادت و تجلیل از خانواده آن ها تعصب داشته باشیم و یکی از اولویت های فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید توجه به موضوع ایثار و شهادت است.
وی تصریح کرد: مسیر حضرت امام (ره) با راهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، بزرگ جانباز انقلاب اسلامی ادامه یافته است. رهبر عظیم الشان انقلاب، در ۳۲ سال رهبری نظام بعد از حضرت امام (ره) مسیر تجلیل و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت را در راس رهنمودها و اقدامات خود قرار داده اند.
اسماعیلی افزود: دولت برخاسته از مردم و افکار امام (ره) و رهبر عزیز نیز این مسیر را ادامه می دهد و در اصول بنیادین شکلگیری دولت مردمی نیز موضوع تکریم و ترویج فرهنگ ایثار و تجلیل از ایثارگران و ایثارگری سرلوحه است و ما نیز این مسیر را دنبال خواهیم کرد.
گفتنی است، در پایان این نشست از خانواده شهدا و ایثارگران وزارتخانه از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل شد.
ارسال دیدگاه