در گفتوگو با پانا
سهیلا پورگرامی: در کلاس های مجازی حق مطلب ادا نمیشود
باید در هنر فعالیت مستمر داشت
تهران (پانا) - سهیلا پورگرامی می گوید فضای مجازی و کلاس آنلاین در صورتی خوب است که اینترنت قطع و وصل نشود اما در این دو سال شرایط سختی را پشت سر گذاشته است و برای او این کلاس ها اصلا جالب و قابل توجه نیست زیرا در کلاس های مجازی حق مطلب ادا نمیشود.
سهیلا پورگرامی خواننده و سرپرست گروه «آوای مهربانی» درباره آموزش آنلاین گفت: «به طور کلی من با راکد و ساکن بودن مخالف هستم و در این چند سال که در عرصه هنری حضوری داشتم سعی کردم فعالیت مداوم داشته باشم زیرا معتقدم باید در هنر فعالیت مستمر داشت البته که در دو سال اخیر بیماری کرونا مشکلات زیادی را برای فعالیت هنرمندان به وجود آورد.»
این هنرمند در ادامه بیان کرد: «آخرین کنسرت ما قرار بود اسفند ماه سال ۱۳۹۸ برگزار شود که به دلیل استقبال مخاطبان دو شب دیگر هم تمدید شد و همه بلیتها فروش رفت ولی با وجود اینکه پروژه بزرگی بود مجبور شدیم کنسرت را کنسل کنیم. همچنین قرار بود تعدادی از هنرجویان آواز هم در این کنسرت حضور داشته باشند که تمرین های بسیاری هم انجام شد. بعد از کنسل شدن کنسرت ها این هنرجویان از من خواستند کلاس ها را به صورت آنلاین برگزار کنیم.»
این خواننده افزود: «در ابتدا کلاس ها را با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می کردیم ولی در نهایت مجبور شدیم کلاس ها به صورت آنلاین باشد. فضای مجازی و کلاس آنلاین در صورتی خوب است که اینترنت قطع و وصل نشود ولی متاسفانه در این دو سال شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم و برای من این کلاس ها اصلا جالب و قابل توجه نیست زیرا معتقدم در کلاس های مجازی حق مطلب ادا نمی شود.»
وی در ادامه تاکید کرد: «در کلاس های حضوری درس به صورت سینه به سینه منتقل می شود یعنی مطالب صدا سازی، آواز، تصنیف و... به درستی منتقل می شود ولی در کلاس های آنلاین اصلا نمی توانیم با هنرجویان ارتباط برقرار کنیم. در بسیاری از مواقع که هنرجویان در شهرهای دیگر بودند مجبور بودم درس ها را ضبط کنم و برایشان ارسال کنم که به نظر من در این شرایط هنرجو نمی تواند به درستی متوجه شود.»
سرپرست گروه «آوای مهربانی» خاطرنشان کرد: «در این دوران بسیاری از خانم ها دوست داشتند کلاس های آواز بیایند که در کلاس های حضوری تصانیف قدما، شعر خوانی، آواز، گرم کردن صدا و... با هنرجو کار می شود و چون تمرکز لازم است من همیشه قبل از شروع کلاس با هنرجویان چند دقیقه تمرکز برای نفس گیری کار میکنم در نتیجه به نظر من کلاس های آنلاین برای هنر اصلا مناسب نیست. همچنین در این دوران به من پیشنهاد برگزاری کنسرت آنلاین داده شد ولی چون اعتقادی به آن نداشتم این پیشنهاد را رد کردم. کنسرت باید به صورت حضوری باشد و مخاطب و هنرمند از نزدیک با هم در ارتباط باشند تا حس خوب منتقل شود.»
وی در پایان سخنان خود یادآورشد: «امیدوارم هر چه سریعتر شرایط برگزاری کنسرت بهتر شود تا هنرمندان بتوانند به دیدار مخاطبان روند زیرا یک هنرمند فقط در شرایطی میتواند فعالیت کند که در کنار مخاطب و علاقه مندان هنر باشد.»
ارسال دیدگاه