عضو شورای شهر تهران:

شرکت آب و فاضلاب توجهی به نامه شورای شهر تهران برای ساماندهی کانال عباس‌آباد نکرد

تهران (پانا) - عضو شورای شهر تهران با اشاره به حادثه غرق شدن کودکان در کانال عباس‌آباد گفت علی‌رغم اینکه تاکید شد ممکن است در این منطقه مجددا حادثه‌ای رخ دهد به سازمان آب منطقه‌ای نامه زده شد اما گفتند به ما مربوط نیست و مربوط به شرکت آب و فاضلاب است. به شرکت آب و فاضلاب نامه زده است اما کسی گوش نمی‌دهد.

کد مطلب: ۱۲۵۹۶۱۳
لینک کوتاه کپی شد
شرکت آب و فاضلاب توجهی به نامه شورای شهر تهران برای ساماندهی کانال عباس‌آباد نکرد

ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران در صحن شورای شهر تهران گفت: بنده در مهرماه سال جاری که یک و نیم ماه از شروع کار شورای جدید گذشته بود از محله عباس آباد بازدید کردم و همانند صحبت‌های آقای شربیانی را گفتم. در آنجا کانالی بود که تا آن زمان سه بچه در آن افتاده و غرق شده بودند و گفتم ممکن است مجددا حادثه‌ای رخ دهد و از سازمان آب منطقه‌ای خواهش کرده و با امضای آقای چمران نامه زدیم. گفتند به ما مربوط نیست و مربوط به شرکت آب و فاضلاب است و به شرکت آب و فاضلاب نامه زدیم و مثل همه تذکراتی که به عنوان اعضای شورا به غیر از شهرداری می‌دهیم که کسی گوش نمی‌دهد این هم به تاریخ سپرده شد و متاسفانه این حادثه مجددا تکرار شد و اگر با مسببین این حادثه برخورد نشود مطمئن باشید باز هم در چند ماه آینده شاهد حادثه مشابهی خواهیم بود.

وی در ادامه ضمن قرائت تذکر خود گفت: بند هشت ماده ۸۰ قانون وظایف شورای اسلامی شهر تاکید می‌کند که نظارت بر حسن اداره و حفظ سرمایه و دارایی‌های نقدی، جنسی، اموال منقول و غیر منقول شهرداری از وظایف شورا است. همان گونه که مطلع هستید گزارش‌هایی درباره سرقت اموال، امکانات و المان‌های شهری حتی قطعات پل‌ها،گاردیل‌ها و ستون‌ها تا درب و دریچه انشعابات شهری و تابلوهای راهنمایی و غیره را در سطح شهر تهران شاهد هستیم که بارزترین مصداق آن سرقت برنامه ریزی شده قطعات و ورق‌های سنگین پل مسیر همت حکیم بود که به گفته فرمانده انتظامی تهران بزرگ عامل این سرقت و بسیاری از سرقت‌های شبیه آن پیمان‌کاران طلبکار شهرداری تهران هستند.

امانی تاکید کرد: ما به عنوان اعضای شورای شهر در قبال سرقت شبانه‌روزی حداقل پنج میلیارد ریال یعنی ۵۰۰ میلیون تومان در شبانه روز بر اساس برآورد برخی از مدیران شهری از اموال و امکانات شهر مسئول هستیم و مردم و رسانه ها مرتب از ما در این زمینه سوال می‌کنند و مطالبه دارند؛ لذا پیشنهاد می‌کنم که با دعوت از فرمانده انتظامی تهران بزرگ و شهردار تهران در جلسه‌ای با حضور مدیران مرتبط شهرداری موضوع را بررسی و چنانچه نقش برخی از پیمان‌کاران شهرداری در این سرقت ها قطعی است به سرعت با تدبیر مناسب مانع ادامه این روند خجالت‌آور و شرم آور شویم.

رئیس کمیته منابع انسانی شورای شهر تهران تاکید کرد: این جانب در اولین روزهای شروع به کار این دوره مدیریت شهری درباره ضرورت تهیه رژیم پرداخت مطالبات پیمان‌کاران شهرداری تذکر و هشدار دادم و ضمن درخواست اعلام شفاف و قطعی میزان بدهی‌ها و طلبکاری‌های شهرداری تهران که متاسفانه هنوز با ارقام متفاوتی در این زمینه مواجه هستیم، تاکید کردم مطالبات اشخاص حقیقی و پیمان‌کاران شهرداری نیاز به بررسی دوباره و تطبیق با دفاتر بستانکاری و صورت وضعیت‌های اعلامی دارد که قطعا نتیجه آن کاهش میزان مطالبات از شهرداری تهران خواهد بود.

وی ادامه داد: لذا دو تذکر را به شهرداری تهران اعلام می‌کنم؛ اول؛ تشکیل کمیته ویژه‌ای با حضور عوامل انتظامی و امنیتی جهت بررسی تعداد و میزان سرقت‌های شبانه روزی تهران، شناسایی عوامل و علت افزایش این پدیده ناهنجار شهری و برخورد قانونی با آنها. دوم؛ اعلام دقیق و شفاف و برای آخرین بار میزان بدهی‌های شهرداری تهران به پیمان کاران و افراد حقیقی و تعیین جدول زمان بندی و نحوه پرداخت مطالبات آن‌ها.

امانی همچنین در جریان بررسی لایحه «اصلاحیه مصوبه تعیین و اخذ خسارت حمل بار اضافه وسایل نقلیه باری در شهر تهران» گفت: اولا این لایحه ضمانت اجرایی ندارد و باید نقش پلیس بسیار پررنگ‌تر در این لایحه دیده شود،دوما حتی اگر ضمانت اجرایی داشته باشد با این اعداد تعیین شده،۱۲هزار تومان و ۱۳هزار تومان قطعا بازدارنده نیست.خسارت پل‌های شهری و امکانات به دلیل اضافه‌بار بسیار زیاد است و این اعداد جبران‌کننده هزینه‌ها و خسارت نیست.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار