نمره کیفیت انواع نان سنتی در دی‌ماه امسال چند بود؟

تهران (پانا) - رئیس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت طی ۱۰ ماهه سال جاری ۹ هزار و ۷۹۶ نمونه انواع نان سنتی مورد بررسی قرار گرفته است که متوسط کیفیت این نوع نان‌ها ۸۶.۱ درصد گزارش شده و در محدوده کیفیت خوب قرار دارد.

کد مطلب: ۱۲۵۴۱۲۱
لینک کوتاه کپی شد
نمره کیفیت انواع نان سنتی در دی‌ماه امسال چند بود؟

به گزارش شرکت بازرگانی دولتی ایران، حیدرعلی نصر افزود: در سنجش کیفیت انواع نان سنتی که از نمونه نان‌ها در سرتاسر کشور به دست آمده، میانگین کیفیت نان سنگک ۸۸ درصد، نان بربری ۸۸ ردصد، نان تافتون ۸۲ درصد و نان لواش ۸۷ درصد برای ۱۰ ماه از سال گزارش است.

رییس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران خاطرنشان‌کرد: اعداد به دست آمده از سنجش کیفیت انواع نان سنتی محدوده کیفیت خوب را نشان می‌دهد.

نصر اضافه‌کرد: کیفیت انواع نان تولیدی در سال‌جاری نسبت به سال گذشته، روند ثابتی را طی کرده است.

وی همچنین از آزمایش ۹ هزار و ۱۹۱ نمونه PH نان سنگک، بربری، تافتون و لواش در کشور خبر داد.

رئیس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران بیان‌داشت: میانگین PH نان سنگک ۵.۶، نان بربری ۵.۷ و نان تافتون و لواش هر کدام ۶ درصد بوده است و استاندارد آن در محدوده اعداد پنج و ۶ قرار دارد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار