توهمات هرتزوگ در سفر به امارات محقق نخواهد شد
تهران (پانا) - اخبار و شواهد نشان میدهد که ائتلاف «بِنت-لاپید» با بحرانها و اختلافات بسیاری همراه بوده و حتی سخن از فروپاشی ائتلاف و انتخابات زودهنگام مطرح است.
به گزارش نورنیوز «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی طی هفته جاری به دعوت سران امارات متحده عربی به این کشور سفر کرد.
این سفر در حالی صورت گرفت که توافق عادیسازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی موسوم به توافق ابراهیم در ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰ در کاخ سفید در حضور «بنیامین نتانیاهو»، «دونالد ترامپ» و وزرای خارجه امارات و بحرین امضا شد.
اما هدف از این سفر چه بوده و آیا قابلیت تحقق دارد یا خیر؟
در این خصوص؛ بیش از هر چیز شرایط داخلی سرزمینهای اشغالی قابل توجه است. اخبار و شواهد نشان میدهد که ائتلاف «بِنت-لاپید» با بحرانها و اختلافات بسیاری همراه بوده و حتی سخن از فروپاشی ائتلاف و انتخابات زودهنگام مطرح است.
وضعیت نابسامان و اختلافات داخلی در رژیم صهیونیستی چنان است که دامنه آن به ساختار اطلاعاتی-امنیتی این رژیم نیز کشیده شده و موجب استعفاهای پی در پی سران موساد شده است.
در همین حال از یک سو؛ بحران اقتصادی، کرونایی و تبعیضهای نژادی، اعتراضات مستمر و گسترده داخلی اراضی اشغالی را در پی داشته و از سوی دیگر سیاست سرکوبگری و اشغالگری نیز نتوانسته فلسطینیها را به عقبنشینی از مقاومت سوق دهد.
با توجه به این شرایط میتوان گفت که هرتزوگ این سفر را با هدف تحقیر جریان مقاومت و تلاش در جهت کاهش تنشهای داخلی رژیم صهیونیستی انجام داده است.
در همین حال او این سفر را ادامه روند سازش عربی با این رژیم میداند و سعی دارد آن را دستاوردی بزرگ برای خویش و نشانه سازش کشورهای عربی و اسلامی با تلآویو نشان دهد.
البته ایجاد فضای روانی مبنی بر توان این رژیم در اجماعسازی منطقهای علیه جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت آن هم همزمان با مذاکرات وین از دیگر ابعاد اهداف هرتزوگ از این سفر محسوب میشود.
در همین حال امارات و شخص «محمد بنزاید» به زعم خود بدنبال برخورداری از حمایتهای نظامی، امنیتی و اقتصادی رژیم صهیونیستی و به تبع آن جلب رضایت آمریکاست تا موقعیت خود را به ویژه در منطقه تقویت کند.
از سوی دیگر؛ امارات که در باتلاق یمن گرفتار آمده سعی دارد از توان اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی علیه یمن نیز بهره بگیرد، چنانچه مقامات ارشد صهیونیستی نیز پاسخهای موشکی و پهپادی یمنیها به ابوظبی را محکوم و بر حمایت از امارات تاکید کردهاند.
همزمان، برخی منابع از طرح امارات برای خرید سیستم موشکی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی پس از آشکار شدن ایرادات سامانههای پاتریوت آمریکایی خبر دادهاند.
در همین حال مباحثی مبنی بر طرح مشترک امارات و ترکیه با رژیم صهیونیستی برای انتقال گاز فلسطین اشغالی به اروپا از خاک ترکیه با سرمایهگذاری امارات مطرح است و در همین راستا رئیس جمهور ترکیه نیز اخیرا از سفر هرتزوگ به آنکارا در اوایل ماه فوریه خبر داده است.
با وجود این هدفگذاریها اما؛ نگاهی واقعبینانه به روند تحولات فلسطین و منطقه بیانگر حقیقتی ورای این تصورات و هدفگذاریهاست که شکست زودهنگام اهداف این سفر را آشکار میسازد.
نخست آنکه؛ ملت فلسطین که شاهد خیانت برخی کشورهای عربی و رویکرد سازشکارانه آنها بوده، سالهاست که بر اصل مقاومت و عملیات شهادتطلبانه تاکید دارد لذا سفر هرتزوگ و خیانت امارات به فلسطین نمیتواند مانعی بر سر مقاومت فلسطینیها باشد.
دوم آنکه؛ حمایت از آرمان فلسطین اصلی مردمنهاد است که در سراسر جهان ریشه دوانده و خیانت برخی کشورها همچون امارات، بحرین و مراکش به فلسطین و جهان اسلام نمیتواند این حمایت را سست سازد.
این رویکرد حمایتی حتی به نسل جوان نیز رسیده است، چنانچه «محمد العوضی» تنیسور نوجوان کویتی که به مرحله نیمهنهایی مسابقات جهانی تنیس زیر ۱۴ سال صعود کرده بود، برای حمایت از مردم فلسطین از بازی مقابل نماینده صهیونیستها انصراف داد و با استقبال گسترده جهانی همراه شد.
در موردی دیگر، «شهد ابوسلامة» استاد یکی از دانشگاههای انگلیس که به دلیل حمایت از مردم مظلوم فلسطین و انتقاد از رژیم آپارتاید رژیم صهیونیستی از تدریس تعلیق شده بود بر ادامه این راه تاکید کرد.
پیش از این نیز اواخر مهر ماه امسال بود که دانشگاه شهر بریستول در انگلیس پروفسور «دیوید میلر»، استاد جامعهشناسی سیاسی این دانشگاه را به علت حمایت از مردم فلسطین و مخالفت با جنایات رژیم صهیونیستی برکنار کرد که با اعتراضهای شدید محافل اجتماعی و علمی جهان مواجه شد.
سوم آنکه؛ هماهنگی میان امارات و رژیم صهیونیستی علیه یمن یکی دیگر از اهداف این سفر عنوان شده بود، در حالی که یمنیها با استمرار عملیات علیه متجاوزان اماراتی شکست زودهنگام این همگرایی را آشکار ساختند.
در این چارچوب یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن عنوان کرد که در مرحله سوم عملیات اعصار الیمن، عمق امارات هدف قرار گرفت و طی آن چندین موشک بالستیک ذوالفقار به اهداف مهمی در ابوظبی اصابت کرد و با چندین فروند پهپاد «صماد ۳» به اهداف حساس در دوبی حمله شد.
این عملیات این پیام آشکار را برای امارات و صهیونیستها داشت که نه تنها هیچ نیرویی توان مقابله با مقاومت یمنیها را ندارد بلکه در صورت استمرار تجاوزات امارات و همکاری رژیم صهیونیستی با آن، در کنار هدف قرار گرفتن خاک امارات، رژیم صهیونیستی نیز قطعا تاوان این همراهی را خواهد پرداخت.
در همین خصوص؛ فرماندهان نظامی یمنی پیش از این نیز اعلام کرده بودند که بانک اطلاعاتی گستردهای از مراکز حساس رژیم صهیونیستی تهیه کردهاند و آماده انهدام آنها هستند.
ارسال دیدگاه