نقش رژیم صهیونیستی در توسعه خشونت
تهران (پانا) - واکنش رژیم صهیونیستی به رخدادهای خشونتبار اخیر در منطقه نشان میدهد که این رژیم نه تنها از توسعه بیثباتی و تداوم خشونت و کشتار ناراضی نیست بلکه تلاش میکند با مشتعل ساختن هرچه بیشتر آتشباری طرفین این جنگ علیه یکدیگر، میداندار اصلی ناامنسازی منطقه شود.
به گزارش نورنیوز، دوشنبه هفته گذشته چندین فروند موشک و پهپاد نیروهای مسلح یمن به مراکز نفتی و اقتصادی در ابوظبی پایتخت امارات عربی متحده حمله کردند.
بدنبال این حمله که با عبور موشکها و پهپادهای یمنی از تور گسترده و مدرن پدافندی امارات و برای اولین بار انجام شد، آتشسوزی گستردهای در منطقه صنعتی «المصفح» در جنوب غرب شهر ابوظبی و نیز در بخشهایی از فرودگاه ابوظبی به وقوع پیوست.
سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن همزمان با وقوع انفجارهای متعدد در ابوظبی اعلام کرد: در یک عملیات راهبردی، عمق خاک امارات را هدف قرار دادیم و این کشور تا زمانی که به تجاوز خود علیه یمن ادامه دهد، منطقه ای ناامن خواهد بود.
او با قرائت بیانیهای تاکید کرد که در واکنش به تشدید تجاوز سعودی-آمریکایی-اماراتی به یمن، عملیات نظامی موفق و منحصر به فردی با نام «توفان یمن» به اجرا درآمد و در آن فرودگاههای دبی و ابوظبی و پالایشگاه نفت المصفح ابوظبی و شماری دیگر از مواضع و تاسیسات مهم و حیاتی امارات هدف قرار گرفت.
یحیی سریع تاکید کرد: به شرکت های خارجی و شهروندان و افراد مقیم امارات نسبت به دور شدن از مواضع و تاسیسات حیاتی در این کشور هشدار میدهیم.
این حملات باعث شد بازارهای مالی امارات تحت تأثیر قرار گرفته و شاخص بورس امارات کاهش یابد.
این اقدام انصارالله و نیروهای مسلح یمن در پی دخالتهای پنهان و آشکار امارات در تجاوزات مستمر به خاک یمن واشغال جزیره سقطری به همراه بالا بردن پرچم رژیم صهیونیستی در این جزیره و همچنین حمله نیروهای اماراتی به «شبوه» انجام شد.
نیروهای اماراتی البته ساعاتی بعد به تلافی این حملات، مجددا به «صنعا» پایتخت یمن حمله کردند.
اگرچه اماراتیها مدتها قبل اعلام کردند که دخالتی در حملات نیروهای ائتلاف به شهرهای یمن ندارند و مسئولیت اشغال جزیره سقطری را نیز نپذیرفته اند اما نیروهای مسلح یمن بارها با ارائه شواهد و مستندات مختلف بر مشارکت امارات در جنگ علیه مردم یمن تاکید دارند و در عملیات اخیر نیز تهدیدات خود در خصوص انتقام از امارات را عملی ساختند.
نکته مهم اینکه؛ واکنش رژیم صهیونیستی به رخدادهای ذکر شده نشان میدهد که این رژیم نه تنها از توسعه بیثباتی و تداوم خشونت در منطقه ناراضی نیست بلکه تلاش می کند با مشتعل ساختن هرچه بیشتر آتشباری طرفین این جنگ بر علیه یکدیگر،میدان دار اصلی ناامن سازی منطقه شود.
بهرهبرداری فرصت طلبانه رژیم صهیونیستی از رخدادهای اخیر برای پیشبرد راهبرد «ایرانهراسی»، خشونتافزایی و افزایش بی ثباتی نشان می دهد که این رژیم چون همیشه در شکل گیری وقایعی از این دست نقش دارد و تلاش می کند حوزه بحران را از سرزمین های اشغالی به خلیج فارس منتقل کند.
بر این اساس؛ باید مشخص شود که چرا امارات پس از آنکه ماهها قبل اعلام کرده بود که به حضور نظامی خود در یمن پایان داده در عملیات شبوه شرکت کرد و زمینهساز اقدام تلافیجویانه نیروهای یمنی شد؟ آیا مشاورههای اطلاعاتی-نظامی صهیونیستها به ابوظبی در این خصوص موثر بوده است؟ به راستی توسعه خشونت و خونریزی به نفع کدامیک از کشورهای منطقه است؟
بدیهی است که تداوم نزاع و زد و خورد باعث ادامه دور تسلسل خشونت میشود و نمیتوان از یک سو مدام یمن را زیر آتش گرفت اما انتظار حملات مقابلهجویانه نداشت و آنها را تروریستی خواند.
باز کردن پای رژیم شرور صهیونیستی به منطقه از سوی امارات عربی متحده یکی از خطاهای راهبردی ابوظبی بود که اکنون دود آن به چشم حاکمان این کشور رفته است.
مجموعه شواهد و قرائن اطلاعاتی و نظامی بیانگر این واقعیت است که نقش آفرینی رژیم صهیونیستی در تشدید بی ثباتی ها در منطقه بسیار جدی است و در صورتی که میدان داری حاکمان تل آویو در این عرصه ادامه پیدا کند بدون شک باید در انتظار رخدادهای تنش آفرین بیشتری بود که به نفع هیچیک از کشورهای منطقه نیست و سود ان مستقیما به حساب رژیم کودک کش صهیونیستی واریز خواهد شد.
ارسال دیدگاه