رئیس اتحادیه نانوایی سنتی:

آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمی‌شود

تهران (پانا) - رئیس اتحادیه نانوایی سنتی عنوان کرد در پخت هیچ نانی از آردی که سبوس ندارد استفاده نمی‌شود. 

کد مطلب: ۱۲۴۶۶۳۹
لینک کوتاه کپی شد
آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمی‌شود

«بیژن نوروز مقدم» در یک برنامه تلویزیونی که از شبکه دوم سیما پخش شد، اظهار کرد: برای انواع نان آرد های مختلفی به کار می رود. آرد بربری ۱۸ درصد و آرد تافتون و لواش ۱۵ درصد و آرد سنگک نیز ۱۲ درصد سبوس گیری می شود.
وی درباره این ارقام یادآور شد: وقتی این ارقام را اعلام می کنیم یعنی الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود و اینگونه نیست آرد سبوس نداشته باشد. ۱۲ درصد سبوس گیری یعنی ۸۸ درصد الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود.
به گفته رئیس اتحادیه نانوایی سنتی، همه آرد ها سبوس دارند یکی بیشتر و یکی کمتر.
نوروز مقدم در باره برخی شائبه ها پیرامون پخت نان با آرد بدون سبوس تاکید کرد: این درصد بندی مصوبه ای است که چند سال ادامه دارد و پیشتر برای نان ها تغییر نوع آرد می دادند اما برای هر نوع نان این رقم ثابت است و کسی نمی تواند در این درصدها تغییرات ایجاد کند.
وی درباره پخت نان سنگک با آرد تافتون و دیگر نان ها نیز افزود: اتحادیه سنگک جدا از اتحادیه نانوایی سنتی است و خود اتحادیه باید پاسخگو باشد.
نوروز مقدم با بیان اینکه نانوایی ها نمی توانند آرد خود را تغییر دهند تصریح کرد: آرد ما در سامانه است و ما حق انتخاب غیر از چیزی که از طریق سامانه دریافت می کنیم نداریم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار