رئیس اتحادیه نانوایی سنتی:
آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمیشود
تهران (پانا) - رئیس اتحادیه نانوایی سنتی عنوان کرد در پخت هیچ نانی از آردی که سبوس ندارد استفاده نمیشود.
«بیژن نوروز مقدم» در یک برنامه تلویزیونی که از شبکه دوم سیما پخش شد، اظهار کرد: برای انواع نان آرد های مختلفی به کار می رود. آرد بربری ۱۸ درصد و آرد تافتون و لواش ۱۵ درصد و آرد سنگک نیز ۱۲ درصد سبوس گیری می شود.
وی درباره این ارقام یادآور شد: وقتی این ارقام را اعلام می کنیم یعنی الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود و اینگونه نیست آرد سبوس نداشته باشد. ۱۲ درصد سبوس گیری یعنی ۸۸ درصد الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود.
به گفته رئیس اتحادیه نانوایی سنتی، همه آرد ها سبوس دارند یکی بیشتر و یکی کمتر.
نوروز مقدم در باره برخی شائبه ها پیرامون پخت نان با آرد بدون سبوس تاکید کرد: این درصد بندی مصوبه ای است که چند سال ادامه دارد و پیشتر برای نان ها تغییر نوع آرد می دادند اما برای هر نوع نان این رقم ثابت است و کسی نمی تواند در این درصدها تغییرات ایجاد کند.
وی درباره پخت نان سنگک با آرد تافتون و دیگر نان ها نیز افزود: اتحادیه سنگک جدا از اتحادیه نانوایی سنتی است و خود اتحادیه باید پاسخگو باشد.
نوروز مقدم با بیان اینکه نانوایی ها نمی توانند آرد خود را تغییر دهند تصریح کرد: آرد ما در سامانه است و ما حق انتخاب غیر از چیزی که از طریق سامانه دریافت می کنیم نداریم.
ارسال دیدگاه