از فواید كله پاچه چه میدانید؟
خبرگزاری پانا: بهتر است كله پاچه هر چند وقت یكبار مصرف شود زیرا غذایی با انرژی و از پروتئین بالایی برخوردار است.
به گزارش پانا، كله پاچه غنی از كلسترول و چربی است انرژی لازم را تامین كرده و بسیاری از ویتامین ها و پروتئین ها را به بدن منتقل می كند و گفتنی است كه ، بایستی در خوردن كله پاچه زیاده روی نشود زیرا موجب پدیدار شدن انواع بیماری ها می شود.
بهتر است كله پاچه هر چند وقت یكبار مصرف شود زیرا غذایی با انرژی و از پروتئین بالایی برخوردار است.
مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اضافه كردن برخی از غذاها همچون كله پاچه در وعده های غذایی موجب بازسازی بافت های فرسوده بدن می شود.
وی افزود: یكی از بهترین قسمت های كله پاچه زبان گاو و گوسفند است كه غنی از ویتامین B۱۲، است كه طرفداران بیشتری دارد.
صفوی در ادامه گفت: كله پاچه غنی از كلسترول و چربی است انرژی لازم را تامین كرده و بسیاری از ویتامین ها و پروتئین ها را به بدن منتقل می كند و گفتنی است كه ، بایستی در خوردن كله پاچه زیاده روی نشود زیرا موجب پدیدار شدن انواع بیماری ها می شود.
وی اظهار داشت: كله پاچه غنی از كلسترول است و به همین دلیل بایستی كم مصرف شود و در صورت استفاده بیش از حد مسبب رسوبگذاری در رگ های خونی می شود و فرد دچار گرفتگی قلب و سكته مغزی می شود.
وی تاكید داشت: كله پاچه در وعده صبحانه بایستی قرار گیرد و در وعده های ناهار و شام استفاده نشود چرا كه موجب ناراحتی های معده و بی خوابی می شود.
منبع: افکارنیوز
ارسال دیدگاه