عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتوگو با پانا:
رقم وام ازدواج باید در بودجه شفاف شود
افزایش حقوق کارکنان دولت تنها عامل افزایش تورم نیست/ نمایندگان از اولویتها درخصوص مناطق محروم غافل نخواهند شد
تهران (پانا) - عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره تعییننشدن مبلغ دقیق وام ازدواج توسط دولت در لایجه بودجه اظهار کرد باید استدلالهای دولت را شنید اما کمیسیون قطعا به سمت مشخصشدن عدد آن خواهد رفت.
سیدکریم حسینی در گفتوگو با پانا در پاسخ به سوالی پیرامون عدم تعیین مبلغ دقیق وام ازدواج توسط دولت در لایجه بودجه که از سوی برخی در رسانهها به عنوان حذف وام ازدواج تعبیر شد، گفت: «هنوز بودجه به کمیسیونهای تخصصی ارجاع داده نشده است، قطعا یکی از موضوعاتی که کمیسیون اجتماعی به آن میپردازد مساله کمیت و کیفیت وام ازدواج برای جوانان است که قطعا نظرها در کمیسیون و جمعبندیها این خواهد بود که شفافیت هم بیشتر و هم اجراییتر باشد.»
وی اضافه کرد: «یکی از مشکلات در مسیر وام ازدواج، سریعالوصول و سهلالوصول بودن آن است که در کمیسیون برررسی میشود و نقطه نظرات اعضای کمیسیون به شکلی خواهد بود که شفافیت و صراحت کافی در قانون بودجه گنجانده شود. البته باید استدلالهای دولت را ببیینم اما قطعا به سمت مشخص شدن عدد آن خواهیم رفت.»
نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «با توجه به تورم ۴۴ درصدی که از سوی مرکز آمار اعلام شده، آیا افزایش حقوق ۱۰ درصدی منطقی است؟»، بیان داشت: «در کنار افزایش حقوق و در کنار کنترل تورم به اشکال مختلف، دولت باید تمهیدات لازم را برای جلوگیری از افزایش تورم و مولفههایی که در افزایش و بلکه جهش نقشآفرین هستند، داشته باشد. اینکه فقط بگوییم افزایش حقوق کارکنان به تورم کمک میکند یا عدم افزایش به کاهش تورم کمک کند، صحیح نیست. در کنار بحث حقوق و پرداختهایی که انجام میشود دولت قطعا باید راههای دیگری را داشته باشد.»
وی ادامه داد: «اما دولت اقداماتی را در حال انجام دارد که به کاهش تورم کمک کند. در کنار آن بحث استقراض از بانک مرکزی و بحثهای دیگری که در سالهای گذشته دولتها به آن دست میزدند، وجود دارد که آنها هم تورمزا هستند و پیشبینی ما این است که به سمت این موارد حرکت نکند.»
حسینی در پاسخ به اینکه در ارزیابی اولیه از بودجه به نظر میرسد که بودجه ریاضتی در نظر گرفته شده و به همین خاطر برخی بودجهها در حوزه عمران و زیرساخت کاهش داده شده یا حذف شده است، تصریح کرد: «دولت یک سیاست درستی را در بودجه اتخاذ کرده و آن اتمام پروژههای نیمه تمام است؛ ما پروژههای نیمه تمام زیادی داریم که ناتمام بودن آن خسارتهای بیشتری را دارد به مردم و دولت وارد میکند. برخی از این پروژهها دهههاست که بلاتکلیف مانده است که تعیین تکلیف این پروژهها سود بشتری خواهد داشت.»
وی در پایان گفت: «در صحن علنی هم اولویتهایی که باید برای مناطق محروم دیده شود و پروژههایی که در شهرستانها باید به آن بپردازیم هم وجود دارد که قطعا نمایندگان از آن غافل نخواهند شد.»
ارسال دیدگاه