رئیس اتحادیه قنادان تهران خبرداد:
تثبیت قیمت شیرینی در شب یلدا و تا پایان سال
سومین نمایشگاه تخصصی معرفی توانمندیهای قنادان ایران برگزار میشود
تهران (پانا) - رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران با اشاره به برگزاری سومین نمایشگاه تخصصی معرفی توانمندیهای قنادان ایران از تاریخ ۹ تا ۱۲ آذر ۱۴۰۰ در مجموعه نمایشگاهی هتل المپیک اظهار کرد: قیمت شیرینی در شب یلدا و تا پایان سال افزایش نخواهد یافت.
علی بهرمند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران در نشستی خبری اظهار کرد: « مجوز برگزاری سومین نمایشگاه توانمندیهای قنادان با همکاری وزارت صمت و سایر دستگاهها انجام شده است و این نمایشگاه با رعایت پروتکلهای بهداشتی و با استقبال فعالان این صنف برگزار خواهد شد.»
وی با اشاره به برگزاری تخصصی این نمایشگاه افزود: « نمایشگاه در سه بخش تامین مواد اولیه مورد نیاز صنف و صنعت، ماشینآلات و محصول نهایی برگزار میشود و هدف از برگزاری آن تعامل و تبادل افکار میان تولیدکنندگان و توزیعکنندگان است. در این نمایشگاه آخرین دستاوردها، نوآوریها و تکنولوژیهای به روز تولید در معرض دید بازدیدکنندگان و مشارکتکنندگان قرار خواهد گرفت.»
بهرمند از اختصاص ۵۰۰ متر از فضای نمایشگاه به بحث آموزش در طول روزهای برگزاری این نمایشگاه خبر داد و عنوان کرد: « نمایشگاه در مساحتی بالغ بر ۴۰۰۰ مترمربع و برپایی ۵۰ غرفه برگزار خواهد شد.»
وی مواد اولیه مورد نیاز در صنعت قنادی را ۱۷۰ قلم اعلام کرد و افزود: «۸۰ درصد از این مواد وابسته به واردات است و اگر ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شود و برنامهای هم برای تامین مواد اولیه مورد نیاز وجود نداشته باشد چارهای جز افزایش قیمت شیرینی وجود نخواهد داشت.»
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران با اشاره به مشکل کنونی تامین روغن مورد نیاز قنادی در بازار ، خاطرنشان کرد: « کارخانجات به جای آنکه روغن مورد نیاز واحدهای قنادی را به صورت مستقیم به دست آنها برسانند با واسطه آن را در بازار توزیع میکنند و این شرایط موجب شده است تا قیمت روغن مخصوص قنادی از ۱۸۰ هزار تومان به بیش از ۲ برابر افزایش یابد. در نامههای به اتاقهای اصناف و وزارت صمت پیگیریهایی برای تامین روغن مورد نیاز قنادی صورت گرفته که تاکنون بینتیجه بوده است.»
وی افزود: « این شرایط در برهه زمانی از سال گذشته نیز وجود داشت و روغن مورد نیاز قنادی که نیاز به مارگارین و مواد اولیه وارداتی دارد با کمبود و افزایش قیمت مواجه شد. گرانشدن روغن و سایر مواد اولیه به معنای افزایش اجباری قیمت است اما واقعیت این است که قنادان علاقهای به افزایش قیمت شیرینی ندارند چون به دلیل مشکلات مالی مردم تقاضای خرید آن کاهش یافته و افزایش قیمت بیشتر به معنای کاهش بیشتر تقاضا برای خرید آن خواهد بود.»
بهرمند از راهاندازی تیوی قناد در فضای اینترنتی خبر داد و افزود:» واحدهای قنادی در فضای مجازی فعال هستند و بخشی از فروشها به صورت اینترنتی در حال انجام است. در تیوی قناد هم متعلق به اتحادیه قنادان است پیشکسوتان این صنف تجربیات خود را مطرح خواهند کرد.»
وی با اشاره به عدم برگزاری این نمایشگاه در سال گذشته به علت شیوع بیماری کرونا گفت: «سومین نمایشگاه تخصصی معرفی توانمندیهای قنادان ایران در حالی برگزار میشود که شرایط شیوع بیماری کرونا به واسطه واکسیناسیون گسترده در ایران بهبود یافته و مجوزهای لازم برای برگزاری را دریافت کرده است.»
وی تصریح کرد: در این نمایشگاه تخصصی در سه گروه «مواد اولیه»، «ماشینآلات قنادی و کافه قنادی» و «تولیدات و محصول نهایی» از کل کشور در ۴ هزار متر مربع از مجموعه نمایشگاهی هتل المپیک برگزار میشود.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران اظهار کرد: «نمایش آخرین دستآوردها به ویژه با حضور برترین برندهای مواد اولیه صنف و صنعت قنادی و ایجاد بستری سالم برای رقابت تولیدکنندگان، از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.»
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران تصریح کرد:« طی ۲۰ ماهی که از کرونا میگذرد بیش از ۲۰۰ واحد صنفی (در تهران) تعطیل شدهاند.»
در ادامه این نشست، محمد عبدیها، مشاور اتحادیه قنادان نیز اظهار کرد: «قنادی شغلی اشتغالمحور است و مفهوم ماشینآلات آنگونه که در صنوف دیگر وجود دارد نیست. با مهندسی معکوس ۹۰ درصد ماشینالان مورد نیاز این صنف در داخل کشور ساخته میشود که بیشتر ماشین آلات کوچک و کارگاهی هستند.»
ارسال دیدگاه