جزئیات برگزاری دوره دوسالانه توانمندسازی روسای ادارات و کارشناسان‌مسئول قرآن، عترت و نماز

تهران (پانا) - مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش جزئیات برگزاری چهارمین دوره دوسالانه آموزشی و توانمندسازی روسای ادارات و کارشناسان و کارشناسان مسئول قرآن، عترت و نماز ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها را شرح داد.

کد مطلب: ۱۲۲۲۸۴۶
لینک کوتاه کپی شد
جزئیات برگزاری دوره دوسالانه توانمندسازی روسای ادارات و کارشناسان‌مسئول قرآن، عترت و نماز

محمدرضا مسیب زاده در نشست خبری خود با اصحاب رسانه پیرامون اعلام جزئیات برگزاری چهارمین دوره دوسالانه آموزشی و توانمندسازی روسای ادارات و کارشناسان و کارشناسان مسئول قرآن، عترت و نماز ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها گفت: این دوسالانه با حضور رؤسا، کارشناسان‌مسئول و کارشناسان قرآن، عترت و نماز سراسر کشور در مجموع هزار و ۲۰۰ نفر برگزار خواهد شد. این دوره با هدف تبیین برنامه‌ها و فعالیت‌های حوزه قرآن، عترت و نماز طی دوسال پیش رو برپا می‌شود.

وی بیان کرد: چهارمین دوره آموزش داوری متفاوت از دوره های گذشته با حضور ۱۵ هزار نفر در رشته‌های مختلف، برگزاری هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانش‌آموزان جهان اسلام و دوره توانمندسازی دوسالانه کارشناسان همزمان با آغاز سال تحصیلی، از جمله برنامه‌های شاخص امسال است که در کنار برنامه‌های جاری چون ساخت و ساز مراکز دارالقرآن‌ و اختصاص اعتبارات دارالقرآن‌ها و... اجرا می‌شود.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه شاید هیچ ۱۰ روز کاری نیست که در حوزه قرآن، عترت و نماز سپری شود و دوستان، کار جدیدی در راستای برنامه‌های از قبل پیش‌بینی شده نداشته باشند افزود: چهارمین دوسالانه آموزشی و توانمندسازی رؤسای ادارات، کارشناسان و کارشناسان مسئول قرآن، عترت و نماز ادارات کل آموزش و پرورش طی سه روز از ۲۶ تا ۲۸ مهرماه اجرا می‌شود. مراسم افتتاحیه این دوره با حضور علیرضا کاظمی، سرپرست آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این دوره با هدف تبیین برنامه‌ها و فعالیت‌های دوسالانه حوزه قرآن و عترت و نماز منبعث از کتاب «ندای رحمت» مجموعه دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌ها برگزار می‌شود. این کتاب بازه زمانی پنج ساله را دنبال کرده و امسال ششمین سالی است که دوستان تلاش مثمرثمری برای دستورالعمل‌های این کتاب انجام داده‌اند.

مسیب زاده با اشاره به علت برگزاری این دوره در مهرماه، گفت: این نشست را در دهه سوم مهرماه برگزار می‌کنیم تا در صورت بروز تغییر و تحول در حوزه مدیریت در مناطق و استان‌ها، تا این زمان ثبات ایجاد شده باشد. به‌روزرسانی سطح علمی کارشناسان و فراهم شدن زمینه تجربه‌گردانی بین استان‌ها با حضور کارشناسان ۳۲ استان از جمله دیگر اهداف برگزاری این دوره است، چرا که در استان‌ها کار اثرگذار و بزرگی انجام می‌شود که با توجه به شرایط بومی، برنامه‌ریزی می‌شود تا در قالب تجربه‌گردانی در اختیار سایر عزیزان قرار ‌گیرد.

وی با اشاره به این نکته که برگزاری این دوره به منظور توسعه‌ مشارکت‌ها و تجلیل از همکاران این عرصه است، ادامه داد: شرایطی فراهم آمده است تا ظرفیت میان سازمانی و میان‌دستگاهی استفاده کنیم، بنابر این بهره‌مندی از ظرفیت‌های متقابل یکی از اهداف برگزاری این دوره است.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: از دیگر اهداف برگزاری این دوره تجلیل از قرآنیان و عزیزان حوزه قرآن، عترت و نماز است. مقام معظم رهبری فرموده‌اند «تجلیل از قرآنیان، تجلیل از قرآن است» پس وظیفه داریم از عزیزانی که در دو سال گذشته در شرایط غیرحضوری و کرونایی کشور هم با توانمند کردن خودشان در عرصه IT و فضای مجازی و برنامه‌سازی و ارائه ایده‌ها میان فرهنگیان و دانش‌آموزان، تلاش کرده‌اندتجلیل کنیم.

وی با اشاره به برگزاری سه روزه این دوره، تصریح کرد: رؤسای ادارات قرآن، عترت و نماز به طور ویژه مجریان این برنامه هستند و این دوره از طریق بستر آموزشی شبکه شاد با توجه به بحث حضور و غیاب‌ها و آزمون پایانی با نظم حاکم بر برنامه ها برگزار می‌شود.

مسیب زاده با اشاره به سرفصل‌های این دوره و حضور میهمانان، بیان کرد: دعوت از قریب به اتفاق اعضای شورای معاونان آموزش و پرورش، کارگاه‌های آموزش عملی نماز و بحث درباره طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم و دعوت از میهمان و مسئولان نهادها و دستگاه‌های قرآنی کشور به منظور ارتقای تعامل و مشارکت چون حجت‌الاسلام حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگی قرآنی، ستاد عالی مسابقات مستقر در اوقاف، مرکز طبع و نشر قرآن جمهوری اسلامی ایران و حجت‌الاسلام محسن قرائتی، مدیر مؤسسه ترویج فرهنگ قرآنی، پیشکسوتان قرآنی کشور چون عباس سلیمی و ... از جمله بخش‌های این برنامه است.

وی با اشاره به توجه ویژه به حوزه عترت و فرهنگ انتظار و مهدویت در برنامه‌های امسال با توجه به اینکه دو نیمه شعبان در آن است، گفت: در زمینه بحث تبلیغات و تیزر‌ها و کلیپ‌های نمایشی کارهای مناسبی انجام شده است که طی این دوره سه روزه در اختیار مسئولان و کارشناسان قرآنی قرار می‌گیرد. همچنین طی این دوره برنامه‌ها به صورت کوتاه، موجز و اثرگذار انجام می‌شود.

مسیب زاده خاطرنشان کرد: کتاب «زلال تربیت» نتیجه انجام فعالیت های کتاب ندای رحمت است که کتابی تمام دیجیتال با استفاده از فضای مجازی و در قالب سایت لینک، واقعیت مجازی ، واقعیت افزوده و با استفاده از کتابخانه دیجیتال منتشر شده است که در این مراسم رونمایی خواهد شد.

گفتنی است چهارمین دوره آموزشی و توانمندسازی رؤسا، کارشناسان مسئول و کارشناسان قرآن، عترت و نماز سراسر کشور از ۲۶ تا ۲۸ مهرماه به میزبانی اداره‌کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در حرم مطهر امام خمینی(ره) در قالب ویدئوکنفرانس و از طریق شبکه شاد برگزار خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار