تاثیری که زنجبیل بر کاهش وزن دارد
تهران (پانا) - برخی از افراد دریافته اند که استفاده از زنجبیل برای لاغری به آنها در رسیدن به هدف کاهش وزن و تناسب اندام و سلامت کمک کرده است.
به گزارش علاج نیوز، در حالی که زنجبیل صدها سال است که برای خواص دارویی و طعم غذا بسیار ارزش دارد، استفاده جدیدی از این ادویه شناخته شده است. برخی از افراد دریافتهاند که استفاده از زنجبیل برای لاغری به آنها در رسیدن به هدف کاهش وزن و تناسب اندام و سلامت کمک کرده است. چاقی در چند دهه گذشته به یک مشکل جدی بهداشتی تبدیل شده است و علت آن احتمالاً رژیم غذایی سرشار از چربی و کالری است. غذاهای راحت که حاوی مواد بیش از حد فرآوری شده و کالری خالی هستند در مغازه های خواربار فروشی فروخته می شوند و شیوه زندگی شلوغ مردم را به خرید آنها ترغیب می کند.
زنجیره های فست فود و رستورانهایی که بخشهای زیادی را سرو میکنند ، تا حدی مسئول مشتریانی هستند که دو یا سه برابر کالری مصرفی خود در یک روز مصرف میکنند. برخی از شرایط جدی سلامتی که بر جمعیت تأثیر میگذارد را می توان در افرادی که از غذاهای حاوی قند و چربی بیش از حد استفاده می کنند ، ردیابی کرد. افزایش روز افزون بیماری های قلبی ، دیابت ، آرتروز ، بیماری کلیوی و انواع خاصی از سرطان را می توان با مصرف بیش از حد شکر و غذاهای چرب مرتبط دانست. شاید توصیه ای که پزشکان اغلب به بیماران خود می دهند این است که باید وزن کم کنند و ورزش بیشتری انجام دهند.
افزایش کلینیکهای کاهش وزن
کلینیکهای کاهش وزن برای افراد چاق بسیار مفیدتر از شاخههای مختلف صنعت کاهش وزن است ، اما آنچه واقعاً مورد نیاز است تغییر کامل شیوه زندگی با تغییر رژیم غذایی به غذاهای سالم و کم کالری است. در بسیاری از موارد چاقی مکرر ، جراحی کاهش وزن توصیه می شود ، اما اکثر بیماران قبل از واجد شرایط بودن باید مقداری وزن خود را کاهش دهند. این جراحی می تواند برای افرادی که بیش از ۵۰۰ پوند وزن دارند خطرناک باشد. متأسفانه ، حدود ۹۰ درصد از افرادی که تحت عمل جراحی چاقی قرار می گیرند ، عادت های غذایی قدیمی خود را پس می گیرند و هر وزنی را که می توانند از دست بدهند ، به دست می آورند.
متخصصان بهداشت در سراسر کشور قبول دارند که چاقی به یک مشکل جدی بهداشتی در جامعه کنونی ما تبدیل شده است. در حالی که داروهای تجویزی خاصی وجود دارد که گرسنگی را سرکوب کرده و منجر به کاهش وزن میشود ، برخی از این داروها عوارض جانبی جدی دارند. یک انتخاب سالمتر و کمتر خطرناک می تواند استفاده از زنجبیل برای لاغری باشد زیرا مشخص شده است که این ادویه احساس گرسنگی را کاهش می دهد و سطح متابولیسم را افزایش می دهد تا کالری سریعتر سوزانده شود.
چگونه زنجبیل بر کاهش وزن تأثیر می گذارد؟
۶۰ مطالعه روی زنجبیل بر اساس مصرف ادویه در غذا یا نوشیدنی یا به عنوان مکمل انجام شده است. یافته ها نشان می دهد که گیاه باستانی ممکن است مصرف کنندگان را در برابر برخی بیماری های مزمن و چاقی محافظت کند. اگرچه دوز توصیه شده خاصی برای جلوگیری از این مشکلات سلامتی وجود ندارد ، متخصصان بهداشت معتقدند که افزودن این ادویه به رژیم غذایی افراد دارای اضافه وزن هوشمند است.
سندرم متابولیک یک مشکل بهداشتی است که تا حدی افزایش یافته است که در حال حاضر یک چهارم جمعیت جهان را درگیر کرده است. این بیماری شامل عوامل پرخطر برای بیماری های قلبی و دیابت نوع ۲ است. از لحاظ تاریخی ، زنجبیل به طور گسترده ای به عنوان ادویه استفاده می شده است و سابقه گسترده ای در درمان بیماری های مختلف به عنوان داروی گیاهی دارد. محققان دریافته اند که این امر در درجه اول به دلیل مواد شیمیایی گیاهی و آنتی اکسیدان های موجود در این ادویه قوی است.
نشان داده شده است که زنجبیل سوءهاضمه مزمن یا سوءهاضمه را تسکین می دهد ، وضعیتی که به دلیل تأخیر در تخلیه محتویات معده باعث درد می شود. مطالعه ای که بر روی ۲۴ فرد سالم انجام شد نشان داد که مصرف پودر زنجبیل قبل از غذا این مشکل را به میزان ۵۰ درصد کاهش داده است. سایر مزایای مهم زنجبیل شامل توانایی آن در کنترل قند خون و کلسترول سرم است و شواهدی وجود دارد که می تواند سطح کورتیزول را که باعث تجمع چربی شکم می شود ، کاهش دهد.
خواص زنجبیل
تحقیقات نشان میدهد که زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است که به کاهش درد ماهیچه ها و مفاصل کمک می کند. افرادی که از آرتریت و درد عضلانی رنج می برند ، معمولاً فعالیت آنچنان که باید دشوار است ، بنابراین آنها تمایل دارند که یک سبک زندگی بی تحرک داشته باشند. مصرف زنجبیل به عنوان مکمل یا در غذا یا نوشیدنی آنها می تواند به آنها در سوزاندن کالری بیشتر از طریق ورزش و سطح متابولیسم بالاتر کمک کند. ترکیبی از کاهش اشتها و سطح بالاتری از انرژی منجر به کاهش وزن برای افراد در هر سطح آمادگی جسمانی می شود.
در حالی که می توان از زنجبیل به طرق مختلف در دستور العمل ها استفاده کرد ، مقدار خاصی که مصرف می شود با استفاده از این روش متفاوت است ، بنابراین ممکن است تا حدودی تصادفی باشد. نوشیدن چای زنجبیل می تواند موثرترین و لذت بخشترین روش استفاده از زنجبیل برای لاغری باشد. چای را می توان زودتر از موعد تهیه کرد و برای سهولت در یخچال نگهداری کرد ، یا می توان آن را به صورت دلخواه به صورت جداگانه در یک نوبت تهیه کرد. هنگام استفاده از چای همیشه باید داغ باشد.
یک دستور العمل ساده برای چای تهیه شده از ریشه زنجبیل نیاز به یک قطعه ریشه دو اینچی دارد که پوست کنده و ریز خرد شده است. سپس زنجبیل را به ۲۵۰ میلی لیتر آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد. سپس آب و زنجبیل را در یک فنجان صاف کرده و با کمی عسل یا بدون آن میل کنید. چای را می توان با استفاده از نصف تا یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل با همین روش تهیه کرد.
خواص چای زنجبیل
نوشیدن چای زنجبیل بدون کاهش وعده های غذایی سالم و حداقل فعالیت متوسط ، احتمالاً باعث کاهش وزن مطلوب نمی شود. با این حال ، نشان داده شده است که زنجبیل اشتها را مهار کرده و هضم را تحریک می کند. هنگام استفاده از چای زنجبیل برای کمک به لاغری ، توصیه میشود هر روز یک فنجان قبل از غذا بنوشید. همچنین مهم است که چای در حالی که هنوز گرم است مصرف شود ، اما نباید بیش از ۴ گرم زنجبیل در یک روز استفاده شود. استفاده بیش از حد از ادویه می تواند باعث سوزش سر دل یا ناراحتی معده شود. افرادی که از داروهای رقیق کننده خون یا نسخه هایی برای درمان سنگ کیسه صفرا استفاده می کنند ، نباید از زنجبیل استفاده کنند ، زیرا اثر دارو را مختل می کند.
به نظر می رسد شواهد زیادی وجود دارد که می تواند از زنجبیل برای کاهش وزن استفاده کند. اما این ادویه همچنین مزایای مهم دیگری برای سلامتی دارد. زنجبیل علاوه بر درمان تهوع ، کاهش درد مفاصل و ماهیچه ها ، کاهش خطر بیماری های قلبی و دیابت و کاهش کلسترول ، ممکن است خطر برخی سرطان ها و بیماری آلزایمر را نیز کاهش دهد. اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی جینجرول می تواند به کاهش خطر ابتلا به همه این مشکلات سلامتی و همچنین مبارزه با عفونت در هر نقطه از بدن انسان کمک کند. افرادی که مایل به کاهش وزن و بازیابی سلامتی خود هستند ، باید زنجبیل را به غذا ، نوشیدنی یا مکمل های خود اضافه کنند.
ارسال دیدگاه