بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از کارگاه نقاشی «در رثای سیمرغ تجلی»

تهران (پانا) - «محمدمهدی طهرانچی» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، از کارگاه خلق اثر هنری «در رثای سیمرغ تجلی» بازدید کرد.

کد مطلب: ۱۲۱۵۰۸۰
لینک کوتاه کپی شد
بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از کارگاه نقاشی «در رثای سیمرغ تجلی»

به گزارش روابط‌عمومی فرهنگستان هنر، بنا به دعوت بهمن نامورمطلق، رئیس فرهنگستان هنر، محمدمهدی طهرانچی، از کارگاه نقاشی «در رثای سیمرغ تجلی» که به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی برپا شده است، بازدید کرد و نقش هنر و هنرمند و استاد را در پاسداشت خون شهدا، به‌ویژه سردار بزرگ اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی، بسیار مؤثر دانست.

در این بازدید که با حضور محمدعلی رجبی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر و جمعی از مدیران صورت گرفت، ابتدا حبیب‌الله صادقی، رئیس گروه تخصصی هنرهای تجسمی این فرهنگستان و خالق این اثر کم‌نظیر، ضمن تشکر از توجه ویژه آقای طهرانچی نسبت به هنر انقلاب و دفاع مقدس، شرح کاملی درباره این اثر برای بازدیدکنندگان ارائه کرد.

در ادامه بازدید، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن تقدیر از کار این هنرمند، بر نحوه ارائه آن تأکید ورزید و گفت: این جالب است که آن چیزی که در ذهن من بود به تصویر درآمده است. این یک نقل عالی است که این طور هنرمندانه ارائه شده است و می‌تواند نقطه شروعی باشد؛ پس باید خوب ارائه شود. نکته مهم پس از اتمام این اثر درخشان این است که به نحوه استقرار آن و جنبه بصری آن نیز فکر کنیم؛ این نیز خودش طراحی می‌خواهد.

طهرانچی به اهمیت این نمایشگاه در نمایش سیر چهل‌ساله انقلاب اسلامی تا شهادت سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: ضروری است که با کاری مشترک مسیر و تجهیزاتی در نظر گرفته شود تا برپایی تابلو، همچون جریان یک زندگی روایت شود؛ چراکه این اثر نوعی زندگی را تداعی می‌کند. این اثر می‌تواند یک کار آموزشی و آکادمیک باشد.

طهرانچی همچنین بر اهمیت جایگاه استاد و نیز بخش فرهنگی دانشگاه تأکید ورزید و گفت: ما روی بخش فرهنگی تأکیدی ویژه داریم. نگاه به فضاهای فرهنگی برای ما بسیار مهم است. این‌گونه پاسداری از ارزش‎‌ها را می‌توان گسترده‌تر دید و در فضای ۲۷۶ واحد دانشگاهی در شهرهای مختلف کشور، به‌مدت یک سال به نمایش درآورد و از تأثیرگذاری فرهنگی آن بهره برد.

نامورمطلق، رئیس فرهنگستان هنر، نیز ضمن استقبال از رویکرد طهرانچی، بر ماندگاری اثر حبیب‌الله صادقی تأکیدی ویژه کرد و گفت: این‌گونه کارهای باارزش توسط هنرمندان برجسته در حال انجام است. این آثار باید به‌صورت گسترده‌تری دنبال شود و باید از آنها بهره بیشتری گرفت. حتی در فضای دانشگاه آزاد و واحدهای آن نیز می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد و تجلی این‌گونه آثار را دوچندان کرد.

رئیس فرهنگستان هنر از داشتن ظرفیت در مجموعه برای ارائه عالی این اثر خبر داد و گفت: مؤسسه صبای فرهنگستان هنر، مجموعه نمایشگاهی کاملی است. برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است تا إن‌شاءالله این اثر در یکی از گالری‌های صبا به نمایش درآید. این اثری خاص است می‌طلبد که در کنار برگزاری آن، نشست‌هایی تخصصی هم برگزار شود.

محمدعلی رجبی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر، نیز در این بازدید از حبیب‌الله صادقی قدردانی کرد و گفت: خدمات این هنرمند را در دانشگاه‌ها هم باید دید. ایشان کارهایش را بی چشمداشت و با هزینه خود برای عشق و عقیده‌ای که دارد انجام می‌دهد. خلق این‌گونه آثار هزینه بسیاری دارد. حتی می‌شود مجموعه کارهایی از ایشان را که در هر دانشکده‌ای وجود دارد جمع‌آوری و چاپ کرد و همانند یک کتاب به انتشار رساند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار