برای گسترش عدالت دیجیتالی دانشآموزان
پایگاههای آموزش مجازی با نیازهای ویژه تجهیز میشوند
تهران (پانا) - معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی از اجرای برنامه توسعه و بهبود ابزارهای آموزش از راه دور برای کودکان بانیازهای ویژه با همکاری سازمان آموزش و پرورش استثنایی و مرکز امور بین الملل خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: برنامه"توسعه و بهبود ابزارهای آموزش از راه دور برای کودکان بانیازهای ویژه" با همکاری مرکز امور بین الملل در حال اجرا است.
مجید هداوند گفت: شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی، نیاز به ایجاد نگاهی نو و کاربردی به فرایند آموزش را ایجاد نمود. نگاهی که فراتر از آموزش های سنتی و حضوری باشد. بیماری همهگیر ناشی از ویروس کرونا، معلمان و دانش آموزان را مجبور نمود تا در خانه درس بدهند و درس بخوانند تا با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، از شیوع بیشتر ویروس، جلوگیری بعمل آید. در بحران کرونا، ارائه آموزشهای الکترونیکی یکی از روش های مناسب، جهت استمرار آموزش و توانبخشی کودکان و دانش آموزان با نیازهای ویژه، در ایام تعطیلی مدارس است.
هداوند افزود: از طریق آموزش مجازی میتوان به روش های نوین و کارآمد یادگیری دست یافت و ضمن ارتقاء یادگیری و دسترسی به فرصتهای یادگیری، به گسترش عدالت دیجیتالی کودکان و دانش آموزان بانیازهای ویژه کمک کرد.
وی گفت: آموزشهای مجازی به دوران کرونا محدود نمی شود. بلکه براساس اسناد فرادستی چون سند چشم انداز ۲۰ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران، سند توسعه فاوای آموزش و پرورش، سند راهبردی نظام جامع فناوری اطلاعات کشور، سند نقشه جامع علمی کشور و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز بر به کارگیری فناوریهای نوین در امر آموزش و پرورش تاکید دارند.
هداوند ادامه داد: بر همین اساس، سازمان آموزش و پرورش استثنایی به منظور تولید و بارگذاری محتوای الکترونیکی مورد نیاز دانش آموزان بانیازهای ویژه در شبکه شاد، در نظر دارد پایگاههای آموزش مجازی را در سطح کشور توسعه دهد تا زمینه دستیابی دانشآموزان با نیازهای ویژه در گروههای مختلف معلولیت، را به آموزش الکترونیکی مهیا سازد و ضمن رفع بحران و استمرار آموزش دانش آموزان در دوران فاصله گذاری اجتماعی و تعطیلی مدارس، عدالت آموزشی را در دوران پسا بحران ارتقا دهد.
معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان گفت: در همین راستا با همکاری مرکز امور بین الملل، تجهیزات تخصصی از قبیل دوربین فیلمبرداری، برد هوشمند، ویدئو پروژکتور، رایت کم و کیت فلاش قریب به ۱۶ میلیارد ریال تهیه شده است که برخی از اقلام توزیع و برخی دیگر در حال توزیع است. همچنین به منظور مناسب سازی (آکوستیک سازی) فضای ۳۲ پایگاه آموزش مجازی، قریب به ۱۵ میلیارد ریال بین پایگاه ها توزیع شده است.
ارسال دیدگاه