عسل طلای خالص
دماوند(پانا)- عسل ماده شیرین و چسبندهای است که زنبورهای عسل تولید و در کندو نگهداری میکنند.
![عسل طلای خالص](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTI3YjYzMRJd/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHFd_39Ct_bU8sAIKXaKdntA,,/MTI3YjYzMRJd.jpg)
کامران کریمی یکی از شهروندان شهرستان دماوند درباره عسل در گفت و گو با پانا اظهار کرد: عسل در زمانهای دور در قرن شانزدهم میلادی به عنوان یک شیرینکننده استفاده میشد و به این دلیل بود که دسترسی به شکر به عنوان یک شیرینکننده محدود بود.
او افزود: عسل یا انگبین یک ماده غذایی است که فکر کنم همه ما دوست داریم در سبد غذایی خودمان آنرا داشته باشیم و حتی خرسها هم از این ماده غذایی بسیار لذت میبرند و طوری به کندوهای زنبور عسل هجوم میآورند و دستیابی به انگبین را به قیمت نیش زنبور تحمل میکنند.
گریمی بیان کرد: تا قرن 18 عسل به عنوان منبع اصلی قند مصرفی برای مردم محسوب میشد اما چند قرن اخیر با رشد صنعت نیشکر استفاده از انگبین بسیار کم شده و شکر جای عسل را گرفته است.
خبرنگار دانشآموز: مریم ملاکریمی
ارسال دیدگاه