خواص عجیب سیاه دانه
شهرکرد(پانا) - سیاه دانه، طعمی تلخ دارد و بهعنوان ادویه در مواد غذایی بهخصوص در ترشیجات استفاده میشود. این دانه، بومی جنوب غرب آسیا است و از قدیم بهعنوان ضد انگل و ضد باکتری مسهل استفاده میشد.
به گزارش وب سایت پزشکی سلامت، مقدار دقیق مصرف سیاه دانه در روز ۱ یا ۲ قاشق چای خوری است.
امروزه مصرف سیاه دانه به شکل های مختلفی از جمله ترکیب سیاه دانه و عسل ، لیمو سیاه دانه ، دمنوش، املت یونانی ، پودر سیاه دانه ، ترشیجات و ... استفاده می شود.
سیاه دانه خواص بسیاری همچون درمان دیابت نوع دوم، درمان آسم ،لاغری ، درمان سرماخوردگی ، درمان سرطان روده بزرگ، ریزش مو، جوانی و زیبایی پوست، ترک اعتیاد، سردرد، میگرن و ...دارد.
همچنین پیامبر اکرم (ص) درباره فواید سیاه دانه می فرمایند: سیاه دانه برای هر دردی به جز مرگ درمان است.
متخصصان طب سنتی می گویند: به ترکیب سیاه دانه و عسل که دوسین هم گفته می شود فواید زیادی دارد. فواید معجون دوسین به قدری است که تقریبا به عنوان نسخه ثابت در طب سنتی برای بسیاری از بیماری ها از گذشته تا به امروز مورد استفاده قرار گرفته است.
از جمله فواید سیاه دانه و عسل که در منابع زیادی به آن اشاره شده است می توان به پیشگیری از سرطان، پیشگیری و درمان عفونت ها، بهبود بیماری های تنفسی و قلبی و بهبود افراد دیابتی نیز اشاره کرد.
در آخر باید گفت که سیاه دانه یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین داروهای گیاهی است.
خبرنگار دانش آموز پانا : مرضیه امیرخانی
ارسال دیدگاه