سخنگوی کمیسیون آموزش در گفتوگو با پانا؛
ارزیابی برنامههای وزیر پیشنهادی علوم؛ «زلفیگل» راه سختی پیشرو دارد
تهران (پانا) - رئیس سابق دانشگاه بوعلی سینا همدان از سوی رئیسجمهوری به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس یازدهم معرفی شده و برنامههای خود را به کمیسیونهای مربوطه ارائه داده است.
رضا حاجیپور، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با پانا درباره بررسی برنامههای وزیر پیشنهادی علوم گفت: «جلسهای با حضور آقای زلفیگل برگزار شد و وزیر پیشنهادی علوم برنامههای خود را ارائه داد که این برنامهها بیشتر پژوهشمحور هستند.»
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: «عدالت آموزشی، استفاده از شرکتهای دانش بنیان، استقلال دانشگاهها و مسایل پژوهشی و مالی جزو دغدغههای نمایندگان کمیسیون آموزش است که باید در برنامههای وزیر پیشنهادی علوم به آن توجه شود.»
وی خاطرنشان کرد: «وزارت علوم هم مثل سایر بخشهای کشور از تحریمها و مشکلات بودجهای رنج میبرد. البته دانشگاههای کشور از کیفیت مناسبی برخوردار هستند و وضعیت خود را علیرغم تمام مشکلات موجود حفظ کردهاند اما نیاز است که زیرساختهای پژوهشی و علمی در بدنه آموزش عالی کشور مورد توجه قرار بگیرد.»
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: «وزیر بعدی علوم آینده کار دشواری به لحاظ اجرایی خواهد داشت و نمایندگان کمیسیون آموزش مشغول بررسی و ارزیابی برنامههای آقای زلفیگل هستند تا بتوان بهترین تصمیم را گرفت. نتیجه ارزیابیها نیز بهزودی مشخص میشود.»
سوابق وزیر پیشنهادی علوم
محمدعلی زلفی گل یک شیمیست است و دبیری انجمن شیمی ایران را برعهده دارد. او رییس سابق دانشگاه بوعلی همدان بود. همچنین به عنوان دانشمند برگزیده بین المللی در رشته شیمی آلی معرفی شده است. او متولد سال ۴۵ روستای صالح آباد آشتیان است و لیسانسیه شیمی از دانشگاه اراک. مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی اصفهان و از دانشگاه شیراز گرفته است. دانشجوی نمونه دانشگاه شیراز بلافاصله پس از اخذ مدرک دکترا، در دانشگاه بوعلی سینا به عنوان استادیار مشغول به تدریس و سپس به ریاست این دانشگاه منصوب شد.
او از سال ۸۴ حائز رتبه استادی شد و از سوی انجمن شیمی ایران به عنوان شیمیدان برجسته زیر ۴۰ سال کشور در گرایش شیمی آلی، انتخاب و جایزه دکتر ارشیا آزاد به وی اهدا شد.
فرد پیشنهادی برای تصدی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در زمینه فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی هم آثاری دارد که مجموعه مقالات وی زمینههای علم سنجی، سیاستگذاری علم و پژوهش در کتاب دانش برای دانایی چاپ شده است.
ارسال دیدگاه