استاندار آذربایجانشرقی:
تأمین منابع مالی پایدار، نگاه فرهنگی به شهر و جلب اعتماد عمومی اولویت شورای شهر در دوره جدید باشد
تبریز(پانا) - استاندار آذربایجانشرقی با تأکید بر تأمین منابع مالی پایدار برای شهرداری تبریز، گفت اعضای شورای جدید این شهر باید نگاه نرمافزاری و فرهنگی به شهر داشته و توسعه فرهنگی را در اولویت قرار دهند.
محمدرضا پورمحمدی روز سهشنبه در دیدار با منتخبان دوره ششم شورای اسلامی شهر تبریز، با بیان اینکه باید به اقتصاد شهر توجه کرد، گفت: تامین منابع مالی پایدار موضوعی است که تمامی شهرها با آن درگیر هستند و اعضای شورای شهر تبریز باید این موضوع توجه کنند.
وی با تأکید بر اینکه اعضای شورای شهر باید نگاه نرمافزاری و فرهنگی به شهر داشته باشند، افزود: وقتی در ارتباط با ارتقای فرهنگ، آگاهی و دانش مردم برنامهریزی شود کارهای دیگر نیز به دنبال آن توسعه پیدا میکند و بر این اساس توسعه فرهنگی و اجماعی باید اولویت نخست شورا باشد.
پورمحمدی افزود: برای توسعه شهر نیازمند جذب سرمایهگذار هستیم و اگر درهای توسعه شهری باز شود سرمایهگذاران بسیاری آماده سرمایهگذاری در کلانشهر تبریز هستند.
وی با اشاره به اینکه تهدیدها و آسیبهایی مانند بافت فرسوده وجود دارد که باید به آنها توجه شود، گفت: در تبریز بیش از ۲۵۰۰ هکتار بافت فرسوده و حاشیهنشین داریم که دارای خانههای کمدوام و اسکان غیررسمی است و این مشکلات باید در اولویت قرار گیرند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به کاهش میزان اعتماد اجتماعی، اظهار کرد: جلب اعتماد عمومی که مهمترین سرمایه اجتماعی است از موضوعات بسیار مهم است که باید به آن توجه کرد.
وی با تأکید بر ایجاد اتاقهای فکر با استفاده از ظرفیت علمی دانشگاههای استان در شورا، اضافه کرد: دانشگاه تبریز دارای ۷۰۰ نفر هیأت علمی است که آماده همکاری با شورای اسلامی شهر تبریز جهت توسعه شهر هستند.
پورمحمدی تأکید کرد: شما منتخبان مردم هستید که باید با همدلی و همکاری بیشتر برای توسعه و ابادانی شهر تلاش کنید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با بیان اینکه نظارت یکی از وظایف اصلی و ذاتی شوراهای اسلامی است، گفت: شورا باید شهرداری را موظف به ارائه میزان دارایی، املاک در اختیار و املاک به فروش رسانده کند.
جواد رحمتی با تاکید بر اینکه اصلیترین موضوع، فساد در شهرداریهاست که باید در این دوره به آن توجه جدی شود، اظهار کرد: شورایی که برای شهرداریها در تعیین مدیران سهمیه تعریف کند و یا افراد و نزدیکان خود را به شهرداری معرفی کند هرگز نخواهد توانست در مقابل فساد و مسائل و مشکلات موجود موفق عمل کند.
وی ادامه داد: برای مقابله با فساد باید به ساختارها توجه کرد و همچنین شهرداری که از سوی شورا انتخاب می شود باید از مصوبات شورا تبعیت کند نه فردفرد اعضای شورا.
رحمتی افزود: تبریز دارای جایگاه ویژهای در کشور است و آذربایجان را با نام تبریز میشناسند؛ بنابراین اعضای شورای شهر به جای کارهای روزمره، باید با شناخت ظرفیتهای این کلانشهر به فکر توسعه آن در همه ابعاد باشند.
ارسال دیدگاه