افزایش 3 برابری مبتلایان به زوال عقل تا سال 2050
رنج ۱۵۲ میلیون نفر از اختلال حافظه
تهران (پانا) - نتایج یک بررسی نشان میدهد، احتمالا موارد زوال عقل از ۵۷.۴ میلیون به ۱۵۲.۸ میلیون تا سال ۲۰۵۰ برسد.
به گزارش فارس به نقل از دیلیمیل، پیشبینی میشود موارد زوال عقل از ۵۷.۴ میلیون به ۱۵۲.۸ میلیون تا سال ۲۰۵۰ برسد؛ محققان آمریکایی میگویند، افزایش نرخ جمعیت و پیری از عوامل افزایش ابتلا به این بیماری هستند.
کارشناسان تأکید میکنند، این یافته ها باید سرمایه گذاری در تحقیقات را تشویق کند؛ تعداد افراد مبتلا به زوال عقل در سراسر جهان طی سه دهه آینده تقریباً سه برابر میشود؛ بررسیها نشان میدهد بیشترین افزایش در کشورهای در حال توسعه در مناطق جنوب صحرای بزرگ آفریقا، شمال آفریقا و خاورمیانه انتظار میرود.
محققان پیشبینی میکنند، افزایش نرخ چاقی، دیابت، استعمال دخانیات و سبک زندگی بی تحرک که همگی خطر ابتلا به این اختلال را افزایش میدهند، منجر به حدود ۷ میلیون مورد تشخیص در سال ۲۰۵۰ خواهد شد.
محققان سازمان جهانی آلزایمر (ADI) پیش از این و در گزارش سال ۲۰۱۵ خود در لندن به این نکته اشاره کرده بودند که شمار بیماران مبتلا به زوال عقل یا دمانس (dementia) در جهان تا سال ۲۰۵۰ سه برابر و به ۱۳۱.۵ میلیون نفر برسد و پیش بینی جدید از افزایش ۲۰ میلیون نفری افراد مبتلا به این اختلال حکایت دارد.
انجمن آلزایمر تخمین میزند ۸۵۰ هزار نفر در انگلیس نوعی زوال عقل دارند؛ در ایالات متحده نیز حدود ۵ میلیون نفر به این بیماری مبتلا هستند. بیماری آلزایمر رایج ترین نوع زوال عقل است که تا ۷۰ درصد موارد را ایجاد میکند. زوال عقل گروهی از علائم مانند از دست دادن حافظه، مشکلات تفکر و احساس گیجی است که در اثر آسیب به مغز ایجاد میشود. این بیماری عمدتا بالای ۶۵ سال را درگیر میکند و همچنین میتواند در درک و حرکت مشکل ایجاد کند.
ارسال دیدگاه