گرسنگی از قدرت حافظه میکاهد؟
تهران (پانا) - بهگفته مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گرسنگی بیشتر از هشت ساعت میتواند نقش موثری در کاهش قدرت حافظه داشته باشد.
بهگزارش ایسنا، نسرین علیزاده، افزود: حتما هنگامی که مشغول کارهای ذهنی میشوید هر ۳۰ تا ۴۵ دقیقه یک بار برای تنظیم قند خون، به مقدار کم از مواد غذایی مناسب استفاده کنید.
وی اظهارکرد: معمولا افراد برای کاهش سردرد از مواد شیرین مانند شکلات یا آبنبات استفاده میکنند در حالی که مصرف این مواد، فقط چند دقیقه موجب بهبود وضعیت می شود و بعد از آن دوباره سردرد شروع خواهد شد.
علیزاده با بیان اینکه برای بهبود حافظه در کوتاه مدت، باید قند خون تنظیم شود تا نوسان نداشته باشد، افزود: در مواقع سردرد به جای اینکه از قندهای ساده مانند شکلات و آبنبات کمک بگیرید، بهتر است از موادی استفاده کنید که همراه قند، حاوی فیبر هم باشد تا از نوسانات قند خون جلوگیری کند مانند انواع میوههای خشک مانند توت یا انجیر.
وی ضمن توصیه به اینکه برای بهبود حافظه باید بیشتر از مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدانها استفاده شود، گفت: بارها متخصصان توصیه کردهاند بیشتر از میوهها و سبزیجات رنگی استفاده کنید تا سالمتر بمانید چون میوهها و سبزیجات رنگی، سبوسها و روغنهای گیاهی منابع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند.
علیزاده ادامه داد: مصرف آنتی اکسیدانها می تواند در پیشگیری از بروز اختلالات حافظه موثر باشد به همین دلیل توصیه می شود از سنین جوانی این موضوع را در نظر داشته باشید بنابراین مصرف مواد حاوی آنتی اکسیدان مانند توتفرنگی، گوجهفرنگی، هندوانه، گریپفروت، توت قرمز، مرکبات، زیتون، ماهی، آجیل، هویج و... را فراموش نکنید.
وی عنوان کرد: درخصوص جلوگیری از بیماری آلزایمر، رژیمهای غذایی متنوعی توصیه شده و افراد سعی می کنند با فعال نگهداشتن مغزشان، بروز این بیماری را به تعویق بیندازند.
علیزاده سرب و آلومینیوم را عاملی برای بروز بیماری آلزایمر دانست و گفت: افرادی که در معرض سرب مانند هوای آلوده قرار دارند و همچنین افرادی که از ظروف خشدار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می کنند، ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند.
ارسال دیدگاه