آغاز برداشت خیار سبز در مرودشت
شیراز(پانا) - معاون سازمان و رئیس جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از آغاز برداشت خیار سبز بوته ای در ۱۵ هکتار از زمینهای زراعی این شهرستان خبر داد.
کاووس همتی اظهار کرد: این محصول در اوایل اردیبهشت ماه در این شهرستان کشت میشود و برداشت آن نیز از تیرماه آغاز و تا شهریور ماه ادامه دارد.
همتی با بیان اینکه متوسط عملکرد برداشت خیار۴۰-۳۵ تن در هکتار است، افزود: پیش بینی می شود، حدود ۶۰۰ تن خیار از ۲۰ مرحله برداشت روانه بازار شود.
او ادامه داد: محصول تولیدی علاوه بر مصرف تازه خوری به منظور تهیه محصولات صنایع تبدیلی شوریجات و ترشیجات به ۲۷واحد صنایع تبدیلی در شهرستان ارسال میشود.
این مقام مسئول، اجرای آبیاری تحت فشار، رعایت اصول صحیح کاشت و تغذیه به موقع و مناسب، مبارزه با آفات و بیماریها و علفهای هرز و نظارت مستمر کارشناسان از مزارع را از عمده فعالیتهایی دانست که در راستای تولید این محصول در مزارع این شهرستان نقش مهمی ایفا کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مرودشت بیان کرد: برداشت خیار علاوه بر کسب درآمد مناسب، زمینه اشتغال کارگران فصلی را نیز فراهم کرده است.
ارسال دیدگاه