رییسی: حل مشکلات کشور امیدی دست نیافتنی نیست

تهران (پانا) - رییسی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام را جزو اولویت‌های خود عنوان و تاکید کرد کشور به علت معطل و نیمه کاره ماندن پروژه‌‎ها خسارت سنگینی متحمل می‌شود.

کد مطلب: ۱۱۹۱۵۳۸
لینک کوتاه کپی شد
رییسی: حل مشکلات کشور امیدی دست نیافتنی نیست

سیدابراهیم رییسی عصر روز جمعه در گفت و گوی تلویزیونی که از شبکه استانی سبلان اردبیل، با اشاره به وجود بیش از ۱۶۰۰ پروژه نیمه‌تمام در استان اردبیل افزود: با وجود استعدادهای فراوان توسعه، ما چرا باید این تعداد پروژه نیمه تمام و راکد در این استان داشته باشیم؟

وی خواستار برنامه‌ریزی برای تکمیل و به سرانجام رساندن پروژه‌های نیمه‌تمام در استان اردبیل شد و بیان کرد: این استان با وجود نیروی انسانی، آب و هوا، زمین و منابع غنی، در زمینه توسعه مشکلات جدی دارد که باید برای حل آنها تلاش کرد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به وجود مشکل تامین آب در استان اردبیل با وجود منابع خدادادی در منطقه اظهار کرد: برای حل مشکل آب و به خصوص تامین حقابه استان باید مدیریت آب اصلاح شده و حقابه استان پیگیری و احقاق شود.

وی همچنین اصلاح جاده‌های مواصلاتی و نیز از بن بست خارج کردن استان اردبیل را ضروری دانست و تاکید کرد: حل این مسایل جزو نیازهای ضروری استان اردبیل است.

رییسی، استان اردبیل را یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور عنوان کرد و ادامه داد: باید برای توسعه گردشگری استان از طریق توسعه زیرساخت‌ها و بارور کردن جلوه‌ها و ظرفیت‌های موجود اقدام جدی بشود.

وی وجود ۷۰ هزار نفر بیکار در استان اردبیل را سوال برانگیز خواند و گفت: با وجود ظرفیت‌های بزرگ کشاورزی، صنعتی و گردشگری، وجود این تعداد بیکار در استان اردبیل مفهومی ندارد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ایجاد اتصال بین حلقه‌های توسعه و زمینه‌های افزایش تولید و استفاده از امکانات برای حل مشکل بیکاری را مهم عنوان کرد و افزود: با فعال کردن بخش‌های معطل مانده در استان، می توان مشکل بیکاری را در استان اردبیل حل کرد.

وی همچنین با اشاره به سفر سال گذشته خود به استان اردبیل و پیگیری حل مشکل کارخانه راکد شده سبلان پارچه بیان کرد: ظرف مدت کوتاهی و با پیگیری جدی این واحد صنعتی دوباره راه‌اندازی شد و هم‌اکنون با ظرفیت بالا در حال تولید است.

حجت‌الاسلام رئیسی با طرح این سوال که چرا ظرفیت واحدهای نیمه تمام صنعتی باید معطل مانده و جوان اردبیلی به دنبال کار بگردد؟ اظهار کرد: مشکل واحدهای معطل و راکد مانده اگر حل شود، هم مشکل تولید و هم مشکل اشتغال حل خواهد شد.

وی با تاکید بر ضرورت فعال شدن همه ظرفیت‌های تولید کشور اضافه کرد: با وجود جوانان آماده کار و تلاش و نیز زیرساخت‌های آماده، چرا واحدهای تولیدی و اشتغالزا باید معطل بماند؟

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خواستار راه‌اندازی و فعال شدن صنایع کلان و مادر در استان اردبیل شد و گفت: این استان در همه بخش‌ها به خصوص کشاورزی، صنعت و گردشگری ظرفیت بالایی برای توسعه و اشتغالزایی دارد.

وی دشت مغان را بهترین و بزرگترین ظرفیت کشاورزی برای کل کشور دانست و با اشاره به وجود زمین حاصلخیز و منابع آب کافی در منطقه برای توسعه منطقه بیان کرد: این منطقه ظرفیت بالایی برای کارآفرینی و ایجاد صنایع تبدیلی دارد ولی باید در کنار کارآفرینان نشست و مشکل آنها را برطرف کرد.

رییسی اضافه کرد: پس از سفر سال گذشته همواره مشکلات استان اردبیل را به طور مستمر پیگیری کردم و تا حل مشکلات اساسی طرح شده در جریان آن سفر از پای ننشستم.

وی پیگیری برای حل مشکلات را مهمتر از وجود بخشنامه، قانون و برنامه دانست و تاکید کرد: اگر همه پای کار بیایند، مشکل معیشت و بیکاری مردم حل خواهد شد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به تولید حجم انبوهی از محصول سیب زمینی در استان اردبیل اضافه کرد: همه ساله بخشی از این محصول مازاد می‌ماند که باید برای نگهداری و ایجاد صنایع تبدیلی مربوطه اقدامات اساسی شود.

وی اظهار کرد: حل مشکلات کشور و جامعه با کمک و همراهی جوانان، مردم و مسئولان امیدی دست نیافتنی نیست و با اعتماد و همراهی مردم می‌توان آینده درخشانی را رقم زد.

رییسی مردم استان اردبیل را مردمانی حسینی و دوستدار حضرت ابوالفضل(ع) و اهل بیت(ع) عنوان کرد و گفت: ما باید در کنار این مردم حسینی و با اتکا به توان و همراهی مردم و مواهب خدادادی، آینده امیدبخش و درخشانی را برای این خطه رقم بزنیم.

سیدابراهیم رییسی همچنین در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم گلستان اظهار کرد: کشاورزی، دام‌پروری، اقتصاد دریا و اقتصاد جنگل از جمله بخش‌هایی هستند که در استان گلستان مطرح‌اند.

وی بیان کرد: چرا باید نزولات آسمانی به سیل مخرب تبدیل شود و به خانه و کشاورزی مردم آسیب وارد شود؟ چرا مردم باید با بارندگی دلهره نسبت به سیل داشته باشند؟ قوانین وجود دارد، چرا اجرایی نمی‌شود؟

رییسی با اشاره به سیل اوایل سال ۹۸ در گلستان، گفت: وقتی جنگل از بین می‌رود و رودخانه لایروبی نمی‌شود باید با هر نزولات آسمانی نگران باشیم.

وی با اشاره به این‌که حل این مشکلات نباید مقطعی باشد، گفت: رهاشدگی منابع طبیعی باید پایان یابد و کاری کنیم که مدیران در این حوزه ایفای نقش داشته باشند و مدیریت انجام دهند. باید آبخیزداری و آبخوان‌داری در این استان فعال شود.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: چرا در گلستان با این همه ظرفیت و امکانات شاهد بیکاری باشیم؟ آمار بیکاری در این استان معنا ندارد.

رییسی خاطرنشان کرد: باید اقتصاد دریا و گردشگری در این استان فعال شود و قطعاً با برنامه‌ریزی این کار قابل انجام است.

وی با اشاره به اینکه گلستان مرز ورود به ترکمنستان و آسیای میانه است، افزود: باید به صادرات در این نقطه توجه داشت و آن را فعال کرد.

وی با بیان اینکه در مجموع نقش‌ ما در صادرات منطقه خیلی پایین است، اظهار کرد: از یک هزار میلیارد دلار بازار صادراتی که در منطقه وجود دارد تنها دو درصد سهم ایران است. می‌توان این ۲۰ میلیارد دلار را به ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار افزایش داد.

رییسی با بیان اینکه حاشیه‌نشینی یکی از مشکلات جدی در برخی از شهرهای گلستان است، گفت: هر روستا یک کارخانه عظیم تولیدی است و باید آن توجه داشت. باید مشکلات واحدهای تولیدی در روستاها را برطرف کنیم و شرایط را به‌گونه‌ای فراهم آوریم که تولید قابل پیش‌بینی باشد، تولیدات این واحدها و همچنین بخش کشاورزی روی زمین نماند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه باید کشاورزی قابل پیش‌بینی شود، تصریح کرد: امروز شاهدیم که خرید، تولید و فروش در بخش کشاورزی قابل پیش‌بینی نیست و این اشتباه است. نیاز است که زنجیره ارزش کشاورزی در این استان فعال شود.

وی گفت: توسعه‌یافتگی باید جزو برنامه‌های جدی استان باشد. در استان گلستان تحصیل‌کرده کم نداریم و اگر آنها وارد بازار کار شوند، تحول ایجاد می‌کنند.

رییسی با بیان اینکه بندر ترکمن حتماً باید توسعه پیدا کند، تصریح کرد: طرح توسعه بندر ترکمن وجود دارد ولی اجرایی نشده است.

وی با بیان اینکه حلقه مفقوده حل این مشکلات در استان مدیریت کارآمد جهادی پایه کار است، افزود: آنچه که در استان گلستان باید با آن در بخش مدیریت سیلاب، حفظ جنگل، آبخیزداری و... توجه داشت، اجرای قانون است. هر جایی هم که قانون ابهام داشته و نیاز به پیگیری داشته باشد، باید به سرعت این کار صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارشات دادگستری استان در سال‌های اخیر توجه به واحدهای تولیدی در این استان جدی گرفته شده و باید همچنان به فعالان اقتصادی در استان کمک شود و از تسهیلات لازم و حمایت حقوقی و قضایی برخوردار شوند.

رییسی بیان کرد: باید سریعاً جلوی تغییر کاربری‌هایی که باعث تخریب محیط زیست و جنگل می‌شود در این استان گرفته شود و در کل کشور تغییر کاربری‌ها باید منظم و با ضابطه شود.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: باید در دولت راه را برای کار قانونمند باز بگذاریم و جلوی تخلفات قانونی را بگیریم. تخلف از سوی هرکسی که باشد باید جلوی آن را گرفت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار