قاضیزاده هاشمی: 19برنامه برای اقتصاد ایران دارم
نانوازاده و جوان هستم/زمان جراحیهای بزرگ اقتصادی رسیده است
تهران (پانا) - یک نامزد انتخابات ریاستجمهوری تاکید کرد زمان جراحیهای بزرگ به ویژه در موضوع اقتصادی فرا رسیده است.
سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی در نخستین برنامه تلویزیونی تبلیغاتی خود که از شبکه یک سیما پخش شد، با اشاره به اینکه همه دولتها درباره مسائل گوناگون اقتصادی همچون تورم، اشتغال، مسکن و ازدواج آسان به اندازه خود تلاشهایی کردند، اما همچنان این مسائل باقی مانده است، افزود: با وجود همه تلاشها این مسائل همچنان باقی مانده و به صورت عمیق و بنیادی حل نشده است و همه دولتها در هر دوره از انتخابات ریاست جمهوری همین شعارها را میدهند و دوباره در دورههای بعد تکرار میشود. باید دولتها و افرادی که به صحنه میآیند اعلام کنند که در هر دولتی مثلا چند مسئله حل میشود و دوباره تکرار نمیشود.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: بدون تردید ریشه بی عدالتی ایجاد طبقه برنده قانونی ضد مردم است که اساس آن از نظام سرمایه داری گرفته شده و معتقد است فقر تولید کن تا حرکت ایجاد شود.
وی افزود: متاسفانه امروز شاهد دو طبقه مردم و ضد مردم هستیم، ضد مردم یعنی اشراف مرفهی که از محل تورم درآمدشان از جیب مردم فقیر رشد کرده و مفهوم آن این است که رشد آنها از شکست طبقات پایین صورت میگیرد که این نشان میدهد ما هنوز با عدالت بعنوان یکی از آرمان های امام راحل فاصله داریم.
سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی، آزادی را یکی دیگر از آرمان های امام راحل در انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: متاسفانه مفهوم آزادی در دوره ای بازی و به ولنگاری ترجمه شد و عده ای هم در این زمینه افراط کردند و دوام دین را در محدود کردن آزادی دانستند که هر دو نگاه مردود است.
وی گفت: برخی نیز در دوره هایی شعار آزادی دادند، موضوعی که در زبان بعضی نهادهای بین المللی هم میچرخد اما توجهی به ذات آزادی نمیشود.
سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی، توسعه رفاه برای مردم را یکی دیگر از شعارها و آرمانهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: همه دولتها در این زمینه تلاش کردند از ساخت سد و مدرسه گرفته تا دانشگاه و دیگر اقدامات زیربنایی اما چون در این زمینه بخشی نگری صورت گرفت و نرمافزارهای هماهنگی بین بخشهای اقتصادی ایجاد نشد ما همچنان دچار مشکل در رشد بخشهای مختلف هستیم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری خود را یک نانوازاده و سیاستمداری جوان معرفی کرد و گفت: در گام دوم انقلاب باید تجارب گذشته را ببینیم و از تاریخ عبرت بگیریم مردمی که تاریخ و گذشته خود را ندانند دچار مشکل میشوند بنابراین معتقدیم در گام دوم انقلاب نیاز به دگردیسی داریم و دیکته خود را دوباره باید بخوانیم و غلطهای خود را اصلاح کرده و نقاط قوت خود را تقویم بخشیم.
قاضی زاده هاشمی اشارهای هم به مفهوم استقلال بعنوان یکی از آرمانهای انقلاب اسلامی کرد و گفت: در این زمینه رشد بسیار خوبی کردیم اما به نظر می رسد گاهی اوقات در روابط با دیگر کشورها مسائل داخلی ما مشروط و تحت تاثیر فضای بیرون میشود به گونهای که حتی تصمیم یک رئیس جمهور باعث یک تنش ارزی در داخل است که باید ما اقتصاد خودمان را تاب آور کنیم و بعد از مقاوم سازی، اجازه شرطی شدن آن براساس تحولات بیرونی را ندهیم.
وی افزود: کشور ما یک درصد جمعیت جهان و حدود ده درصد منابع طبیعی دنیا را در اختیار دارد و علاوه بر آن استعدادهای جوانان این مرز و بوم نشان می دهد که ما بسیاری از مشکلات را می توانیم با نگاه عمیق و بنیادی حل کنیم و پشت سر بگذاریم.
قاضیزاده هاشمی گفت: انقلاب اسلامی در پیچ تاریخی است که باید با حفظ ارمانها، رویکردها تغییر کند و امروز وقت نقطه سرخط است باید غلط دیکته گرفته شود و اشتباهات اصلاح شود و در این مسیر جوانان تعیین کننده هستند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: نوزده برنامه اجرایی برای اقتصاد کشور داریم و جزئیات آن به گونه ای است که برای هر کدام آغاز و پایان مشخصی در نظر گرفته ایم.
امیرحسین قاضی زاده هاشمی با اشاره به اعلام برنامه های دولت احتمالی آیندهاش همچون فصل پروانگی، گفتمان دولت و مردم و برنامه دولت اعتماد گفت: در همه این کتابها موضوعات مختلف و دغدغههای گوناگون کشور و مردم تهیه و تدوین شده است و در این حال راه نقد آن را باز کردهایم.
وی تاکید کرد : دولتی موفق است که بتواند از همه اندیشه های مردم برای موفقیتش بعنوان یک سرمایه استفاده کند. برنامههای خود را با پشتوانه فکری و اجرایی نسل جدید جوان با فکر فناوری که امید به آینده دارد و تجربه سیاسی در اختیار دارد، میتوانیم پیش ببریم و مشکلات را با کمک مردم مرتفع کنیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: روش اداره کشور غلط بود همه دولتهای ما تقریبا ناموفق دوره خود را به پایان رساندند.
سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی افزود: چون زیرساخت درست نکرده بودند و مسایل و مشکلات کشور به صورت ریشهای حل نشده بود دولت های ما تقریبا ناموفق دوره خود را به پایان رساندند. اما دولتها باید برنامه ضربتی هم داشته باشند مثل برطرف کردن مشکلات معیشتی، نرخ تورم، بیکاری و وضعیت بد مسکن اما اقدامات میان مدت و بلند مدت باید طراحی شود.
قاضیزاده هاشمی با مطرح کردن سوالی مبنی بر این که فرآیند اصلاحات چیست؟ گفت: دولت های ما سکولار هستند، نظامهای اداری ما باقی مانده از نظام قبل است مثل بانک، کنکور، تامین اجتماعی اینها یقه مردم را گرفتهاند. نظامهای کهنه صد ساله هستند حتی صاحبان این تکنولوژی گه غربیها هستند از آن عبور کردند اما ما همچنان آن را حفظ کردهایم. دولت مطلوب دولت اسلامی است که با حاکم کردن ضوابط اسلامی مسایل کشور را حل کند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولتهای ریاستی دولتهایی هستند که خود را صاحب کشور میدانند خود را صاحب مردم و اموال مردم میدانند. ویژگیهای دولت ریاستی شفاف نبودن آن است اگر کسی اعتراض کند دهان آن را با سرب میکنند تمرکزگرا هستند ۱۰ - ۱۲ نفر را یک جا مینشینند و دستور میدهند اما دولت مردم هیچ بخش نامه و تصمیمی را نمیگیرد به جز مشورت با خود مردم.
وی گفت: ما باید برنامه منسجم و درست داشته باشیم برای معیشت و اشتغال مردم برای نان مردم برای ساخت ایران جدید نیاز به نظریه جدید داریم. وقت آن رسیده که اتفاق عمیقتر بیافتد نیاز به انقلاب سازوکار داریم. تغییر باید در ذهنیت اتفاق بیافتد دولت مردم یعنی دولت کاملا ادغام یافته در مردم هیچ جدایی بین دولت و مردم نیست وقتی مردم به میدان بیایند اقیانوس بیکران مردم کارگشاست سازوکار مردم هم به نفع مردم و مشارکت مردم باشد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولت سلام ۵ ویژگی دارد یک شفافیت، مردم باید از همه امور آگاه باشند، دو گفتگو مرتب بین دولت و مردم شکل بگیرد تا همه به یک تصمیم اجمالی برسیم پایه تفکر دولت باید افکار عمومی باشد، سه وجود رقابت و عدم رانت، چهار عدالت، عدالت در رشد وقتی مردم قرار است رشید باشند همه مردم از سراسر کشور باید رشد کنند تا مسئولیت خود را را بپذیرند، پنج اساس پاسخگویی است دولت باید بگوید من چنین تصمیمی گرفتم و دلایل تصمیمات خود را با مردم در میان بگذارد.
ارسال دیدگاه