فردا با حضور رئیس جمهور انجام می شود؛
81 هزار میلیارد طرح ملی کشاورزی افتتاح می شود
تهران (پانا) - طرحهای ملی بخش کشاورزی در حوزههای آب و خاک، کشاورزی، شیلات ، دام و طیور به ارزش هشت هزار و ۱۴۷ میلیارد تومان فردا (پنجشنبه) با حضور رییسجمهوری به طور همزمان در استانهای مختلف به بهرهبرداری میرسد که برای بیش از ۴۲ هزار و ۳۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، فردا طرح های کشاورزی با حضور رئیس جمهوری به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح می شود که از این تعداد پروژه افتتاحی سه هزار و ۹۱۳ پروژه مربوط به سامانه های نوین آبیاری به مساحت ۷۲ هزار هکتار، ۱۴ هزار هکتار مربوط به طرح آبیاری دشت سیستان، ۱۵۰ طرح مربوط به حوزه شیلات و ۵۷۱ طرح مربوط به حوزه دام و طیور کشور می شود.
مجموع این چهار پروژه برای ۴۲ هزار و ۳۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد خواهد کرد.
افتتاح طرح آبیاری ۱۴ هزار هکتاری دشت سیستان ( از ۴۶ هزار هکتار)
افتتاح طرح آبیاری ۱۴ هزار هکتار اراضی در محدوده پنج شهرستان زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون با هدف تامین آب پایدار و احیای کشاورزی قابل برنامه ریزی، بهره وری بهینه از منابع پایه تولید، کمک به تامین اشتغال و درآمد ساکنان، جلوگیری از مهاجرت ساکنان منطقه، پیامدهای ناگوار اجتماعی آن، حفظ پایداری سیستان به عنوان منطقه استراتژیک در جغرافیای امنیت کشور، فراهم شدن پتانسیل افزایش دو برابری تولید محصولات کشاورزی، ایجاد توازن و عدالت در توزیع آب، فراهم شدن زمینه های اصلاح الگوی کشت و ایجاد زنجیره ارزش است. این پروژه به ارزش ۸۲۰ میلیارد تومان برای ۲۰ هزار نفر اشتغالزایی ایجاد می کند.
بهره برداری از ۷۲ هزار هکتار سامانه های آبیاری تحت فشار، افزایش راندمان آبیاری و ارتقای بهره وری آب با هدف رشد و رونق اقتصادی و بهبود معیشت و رفاه کشاورزان سراسر کشور، اشتغال پایدار و تمرکز جمعیت در مناطق محروم، افزایش تولید محصولات کشاورزی ۳۰ درصد ، کاهش مصرف کود و سم ، کاهش ۲۵ درصد مصرف انرژی را به دنبال دارد.
این طرح با ۷۶۶ میلیارد تومان سرمایه دولتی و ۴۰۶ میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی به بهره برداری می رسد.
افتتاح ۹۸ طرح تکثیر و پرورش ماهیان سردابی ، گرمابی، زینتی و سایر آبزیان در ۱۶ استان به میزان چهار هزارو ۳۴۵ تن و ۸۶.۰۸۵ میلیون قطعه ، ۶ طرح تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری در پنج استان به میزان ۱۶۶.۳ تن ، ۳۲ طرح تکثیر و پرورش میگو در سه استان به میزان ۱۳ هزارو ۶۱۱ تن و ۵۰ میلیون قطعه ، ۱۱ طرح پرورش ماهی در دریا (قفس) در ۶ استان به میزان ۹۲۳ تن، سه طرح بهسازی و ساماندهی بنادر صیادی در دو استان به میزان ۲۱ هزارو ۸۰۰ تن است.
این طرح ها با هدف افزایش تولیدات آبزی پروری، افزایش اشتغال پایداری، پایداری صید و حفظ اشتغال موجود، توسعه صید در آب های فراسرزمینی، افزایش بهره وری در امکانات موجود، توسعه پرورش آبزیان در آبهای شور، توسعه صادرات و ارزآوری محصولات شیلاتی است.
این پروژه با ۹۳ میلیارد تومان سرمایه بخش دولتی و ۴۹۲ میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی برای ۱۵ هزارو ۷۲۰ نفر اشتغالزایی ایجاد می کند.
افتتاح ۱۳۶ انواع واحدهای تولید شیرخام به ظرفیت ۸۸ هزارو ۲۰۹ راس و ۴۴ هزارو راس مولد و تولید ۲۷۰ هزارتن ، ۲۶۶ انواع واحدهای پرواربندی به ظرفیت ۲۴۶ هزارو ۳۶۰ راس و تولید ۱۰ هزارتن گوشت قرمز در سال، پنج واحد پرورش شتر به ظرفیت ۴۶۵ نفر، یک واحد پرورش قوچ و میش وحشی به ظرفیت ۲۹ راس ، ۷۳ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت دو میلیون ۶۵۰ هزارو ۹۰۵ قطعه و تولید ۱۸ هزارتن گوشت مرغ، ۱۳ واحد مرغداری مادر گوشتی به ظرفیت ۹۶۶ هزارو ۴۰۰ قطعه با تولید ۱۴۵ میلیون قطعه جوجه یکروزه، ۱۹ واحد مرغداری تخمگذار با ظرفیت دو مسلیون و ۸۲۴ هزارو ۲۰۰ قطعه و تولید ۳۲ هزارو تن تخم مرغ در سال، ۴۸ واحد پرورش سایر ماکیان به ظرفیت ۳۹۸ هزارو ۳۵۵ ، دو واحد پولت تخمگذار به ظرفیت ۳۶۰ هزار ، دو واحد کارخانه جوجه کشی به ظرفیت ۳۵ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه است.
این پروژه ها با پنج هزارو ۵۷۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ۶ هزارو ۵۸۰ نفر اشتغالزایی ایجاد می کند.
ارسال دیدگاه