تورم مغز توسط کدام بیماری به وجود می‌آید؟

تهران {پانا} - بیماری هیدروسفالی اختلالی است که با تشکیل مایعات در جمجمه ایجاد می‌شود و باعث تورم مغز می‌شود.

کد مطلب: ۱۱۷۷۹۲۹
لینک کوتاه کپی شد
تورم مغز توسط کدام بیماری به وجود می‌آید؟

به‌گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بیماری هیدروسفالی اختلالی است که با تشکیل مایعات در جمجمه ایجاد می‌شود و باعث تورم بیش از اندازه مغز شده که به اصطلاح می گویند مغز آب آورده است. این نوع بیماری می تواند در رشد جسمی و ذهنی فرد خلل وارد کند.

برای جلوگیری از این نوع بیماری به درمان به موقع نیاز بوده که خانواده ها در صورت مشاهده باید اقدام کنند. هیدروسفالی به طور عمده در کودکان و بزرگسالان بالای ۶۰ سال رخ می‌دهد، اما بزرگسالان جوان‌تر نیز می‌توانند به آن دچار شوند.
علائم و نشانه‌های هیدروسفالی تا حدی متفاوت است. معمولا در نوزادان به طور تغییر در سر، بزرگی سر غیرطبیعی افزایش سریع در اندازه سر،یک نقطه نرم (یا فونتن) در بالای سر ظاهر می شود.

علائم و نشانه‌های فیزیکی این نوع عارضه
معمولا نشانه های فیزیکی این نوع بیماری به صورت استفراغ، خواب آلودگی، تحریک پذیری، تغذیه ضعیف، تشنج، چشم‌های رو به پایین، نقص در تن و قدرت عضلات، پاسخ ضعیف به لمس کردن، رشد ضعیف در فرد ظاهر می شود.

علل ایجاد بیماری
مایع مغزی نخاعی در شرایط عادی از طریق مغز و نخاع جریان پیدا می‌کند و تحت شرایط خاصی، مقدار CSF در مغز را افزایش می‌دهد. زمانی که مقدار مایع مغزی نخاعی افزایش پیدا می‌کند، انسدادی ایجاد می‌شود که مانع از جریان طبیعی مایع مغزی نخاعی خواهد شد. همین امر موجب عدم توانایی عروق خونی در جذب مقدار مایع مغزی مناسب می شوند. این فشار می‌تواند باعث تورم مغز شود، که به بافت مغز شما آسیب می‌رساند.

درمان
در صورت عدم درمان، هیدروسفالی می‌تواند کشنده باشد. درمان ممکن است آسیب مغزی را که قبلا رخ داده است جبران نکند. هدف از جلوگیری از آسیب مغزی این است که بازیابی جریان طبیعی مایع مغزی نخاعی صورت بگیرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار