رخشانیمهر خبر داد
استانداردسازی سامانه گرمایشی ۲۸۰ هزار کلاس درس
تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در آیین افتتاح هنرستان هنرهای اسلامی شهید چراغچی مشهد گفت از سال ۹۲ تاکنون ۸۱ هزار و ۵۰۰ کلاس درس در قالب ۱۶ هزار پروژه آموزشی به بهرهبرداری رسیده است و سامانه گرمایشی ۲۸۰ هزار کلاس درس نیز استانداردسازی شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این مراسم که اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و محسن حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش از طریق ارتباط تصویری حضور داشتند؛ ضمن تشکر از توجه معاون اول رئیس جمهور به موضوع مدرسهسازی گفت: با حمایتهای وزیر محترم آموزش و پرورش از نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و جامعه خیرین مدرسهساز دستاوردهای بزرگی در حوزه ساخت و توسعه فضاهای آموزشی حاصل شدهاست.
وی با ارائه گزارش ویدئویی به معاون اول رئیس جمهور که از محل مجتمع آموزشی و ورزشی المهدی نظارهگر آیین افتتاح این هنرستان بود،گفت: از سال ۹۲ تا کنون حدود ۱۶ هزار فضای آموزشی با ۸۱ هزار و ۵۰۰ کلاس درس به بهره برداری رسیده یعنی به طور میانگین ۲۸ کلاس در هر روز و از سال ۹۵ تاکنون نیز مدارس نیازمند تخریب، نوسازی و مقاوم سازی از ۳۰ در صد به ۱۹.۵ درصد کاهش یافته است که مدارس تخریبی آن فقط ۷درصد و مداس نیازمند مقومسازی ۱۲.۵ درصد است و کلاسهای درس خشتی و گلی نیز جمعآوری شده است.
وی با اشاره به عبور از بحران هایی چون سیل و زلزله در برخی استانهایی که دچار این بلایای طبیعی شدند، گفت: این بحرانها سعی شد به خوبی مدیریت شود و فقط در کرمانشاه به طور میانگین در هزار روز، روزانه یک کلاس درس به بهرهبرداری رسید و سرانه فضای آموزشی این استان ۰.۷ مترمربع افزایش یافت.
مهراله رخشانی مهر تصریح کرد: تا کنون حدود ۲۸۰ هزار کلاس درس از لحاظ سامانه های گرمایشی و سرمایشی استاندارد شده اند و روزانه ۹۵ کلاس درس از این جهت استاندارسازی شده است.
وی افزود: از سال ۹۲ تا کنون خیرین مدرسه ساز حدود ۸۵۰۰ میلیارد تومان در موضوع مدرسه سازی تعهد کرده اند که طی ۵ سال اخیر حدود ۵۰درصد کلاس های درس به طور کامل خیّرساز بوده و یا با مشارکت و حمایت آن ها ساخته شده است و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در کنار خیرین بیش از ۴ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های نیمه تمام خیرساز اعتبار تامین نموده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین در خصوص اعتبارات این بخش گفت: ظرفیت بودجه نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در سال ۹۶ که حدود ۴۸۰ میلیارد تومان بوده در سال ۱۴۰۰ به ۸۶۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.
ارسال دیدگاه